Home - logo KLM Royal Dutch Airlines Home - logo Skyteam
Corporate (Sitename image)
netherlandsNederlands | unitedkingdomEnglish
Customer

Bij KLM ligt de focus op de klant. KLM richt zich op het individu achter de passagier, omdat KLM zich realiseert dat elke klant anders is.

 

 

Passagiers

De moderne reiziger, maar ook de vrachtvervoerder, wil zoveel mogelijk flexibiliteit en keuzemogelijkheden. KLM biedt dit. Het sterke overstapproduct van KLM via de luchthaven Schiphol is de basis van het kwalitatief hoogwaardige netwerk van directe luchtverbindingen voor passagiers en vracht. Het netwerk verbindt nagenoeg alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland.

KLM biedt passagiers een optimaal gebruiksgemak op het gebied van boekingen, ticketuitgifte en inchecken. Zowel op de grond als in de lucht draait het om de passagier.

 

 

Cargo

KLM en Air France hebben op het gebied van vrachtvervoer hun kennis en netwerken samengevoegd. Air France KLM Cargo heeft één gezicht naar de vrachtmarkt met sterke klantvoordelen, zoals de grootste capaciteit, de meeste vrachtbestemmingen en het breedste productportfolio.

Air France KLM Cargo is een ervaren partner met specifieke kennis van meer industrieën die daardoor alle logistieke uitdagingen in de luchtvracht begrijpt en aankan. Het productportfolio is ingericht op het vervoer van algemene lading, spoedlading en speciale vracht, zoals dierenvervoer, temperatuurgevoelige lading en oversized cargo.

 

 

Technische dienstverlening

KLM Engineering & Maintenance bundelt de krachten met Air France Industries om vliegtuig-, motoren- en componentenonderhoud te bieden. Zij doen dit voor zo’n 100 klanten wereldwijd. Daarnaast onderhouden zij de uitgebreide vloot van de moedermaatschappijen Air France en KLM.

KLM en Air France hebben faciliteiten en verkoopkantoren over de hele wereld. Zo is er een componentenshop in Miami en zijn er onder andere faciliteiten in Hangxin en Norwich.

 
Publicatie datum : 9 Juni 2015