Home - logo KLM Royal Dutch Airlines Home - logo Skyteam
Corporate (Sitename image)
netherlandsNederlands | unitedkingdomEnglish
Customer

Bij KLM ligt de focus op de klant. KLM richt zich op het individu achter de passagier, omdat KLM zich realiseert dat elke klant anders is.

 

Passagiers

Bij KLM draait het zowel op de grond als in de lucht om de passagier. Elke dag willen we de verwachtingen van onze klanten overtreffen door hen een comfortabele en memorabele reis te bieden. KLM biedt samen met haar partners een groot en kwalitatief hoogwaardig netwerk van directe luchtverbindingen met goede overstapmogelijkheden op onze thuishaven Schiphol. Zo maken wij het reizen met KLM tot een onvergetelijke ervaring.

 

Cargo

KLM en Air France hebben op het gebied van vrachtvervoer hun kennis en netwerken samengevoegd. Air France KLM Cargo heeft één gezicht naar de vrachtmarkt met sterke klantvoordelen, zoals de grootste capaciteit, de meeste vrachtbestemmingen en het breedste productportfolio.

Air France KLM Cargo is een ervaren partner met specifieke kennis van meerdere industrieën, waardoor zij alle logistieke uitdagingen in de luchtvracht begrijpt en aankan. Het productportfolio is ingericht op het vervoer van algemene lading, spoedlading en speciale vracht, zoals dierenvervoer, temperatuurgevoelige lading en oversized cargo.

 

Technische dienstverlening

KLM Engineering & Maintenance bundelt de krachten met Air France Industries en houdt zich bezig met vliegtuigonderhoud. Samen met Air France Industries opereert E&M wereldwijd onder de naam Air France Industries KLM Engineering & Maintenance en is het één van de grootste spelers op de MRO-markt (Maintenance, Repair & Overhaul). Op Schiphol biedt Engineering & Maintenance het volledige onderhoudsproces aan. Van pre-flight checks (tussen aankomst en vertrek van het vliegtuig) tot de reguliere onderhoudschecks en modificatie-programma’s in de hangars. Dit wordt niet alleen voor de eigen vliegtuigen gedaan, maar AFI KLM E&M doen dit voor zo’n 200 klanten wereldwijd.

KLM en Air France hebben faciliteiten en verkoopkantoren over de hele wereld. Zo is er een componentenshop in Miami en zijn er onder andere faciliteiten in Hangxin en Norwich.

 
Publicatie datum : 28 November 2017