Home - logo KLM Royal Dutch Airlines Home - logo Skyteam
Corporate (Sitename image)
netherlandsNederlands | unitedkingdomEnglish

Samen met Air France vormt KLM Europa’s leidende luchtvaartgroep. Ook buiten Europa wil AIR FRANCE KLM structureel tot de top tien van de wereldluchtvaart behoren.

 

Innovatief en ondernemend

De voortrekkersrol zit KLM in het bloed. Door haar kleine thuismarkt heeft KLM altijd over de grenzen gekeken en vooruit gedacht. Om de eerste keuze te zijn en te blijven voor kritische klanten, is innoveren noodzaak. KLM steekt dan ook veel tijd en energie in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Dat geldt voor Passage, Cargo én Engineering & Maintenance.

 

Aanjager succesvolle allianties en partnerships

Dankzij haar partnerships heeft KLM kunnen uitgroeien tot een mondiale speler met een bijzonder netwerk. In 1989 was KLM met Northwest Airlines de eerste luchtvaartmaatschappij in een transatlantische samenwerking. Later volgden meer partnerships met bijvoorbeeld Kenya Airways, de fusie met Air France en de toetreding tot SkyTeam. Daardoor heeft KLM met haar partners het grootste aantal en meeste unieke bestemmingen wereldwijd. KLM heeft haar ogen gericht op opkomende markten zoals China en India. En was de aanjager van de Open Skies overeenkomst, om zo ook in de VS haar netwerk uit te kunnen breiden.

 

KLM’ers brengen KLM tot leven

KLM kijkt naar de toekomst, samen met Air France. Dankzij de fusie kunnen nieuwe kansen worden benut en kan de slagvaardigheid worden vergroot. Om de ambities voor een gezonde toekomst waar te maken is de inzet van alle KLM’ers nodig. Zij zorgen elke dag voor onze passagiers en onze klanten van Cargo en Engineering & Maintenance.

 
Publicatie datum : 28 November 2017