KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Japan

Fushimi-Ku, Kyoto, Japan

Sushi eten in het keizerrijk

Op vakantie in het land van de rijzende zon? Boek vliegtickets naar Japan en bezoek tempels en indrukwekkende Samurai-kastelen. Voor typisch Japans entertainment kunt u in de stad Osaka een sumowedstrijd bijwonen. Of laat uw zangtalenten horen in een karaokebar. En natuurlijk kunt u volop genieten van heerlijke sushi en sashimi. Eten doet u hier met stokjes, dus thuis even oefenen kan geen kwaad!

 

Naar Japan

Eilanden en bergen

Eilandenrijk Japan bestaat uit meer dan 4000 kleine eilandjes en 4 hoofdeilanden vol bergen en vulkanen. Kom tot rust in een van de vele boeddhistische tempels van het hooggelegen Koyasan of geniet van de imposante Mount Fuji, Japans bekendste vulkaan. In Japan lijkt de tijd soms te hebben stilgestaan. Maak een wandeling langs de oude postroute tussen de dorpjes Tsumago en Magome en overnacht in een traditionele ryokan. Hier ervaart u Japanse gastvrijheid in al haar facetten. Uw yukata (kimono) hangt al klaar! Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Japan!

Typisch Japanse steden

Koop de nieuwste gadgets en een Japanse kimono in de hoofdstad Tokio. Hier gaat het leven 24 uur per dag in volle vaart door. Steek samen met honderden Japanners een van de drukste kruispunten ter wereld, Shibuya Crossing, over. Of geniet van het uitzicht vanaf de Tokyo Tower. Heeft u kinderen? Neem ze dan mee naar Disneyland en hun vakantie kan niet meer stuk! Een andere populaire stad is Kyoto. Dit is het culturele en historische hart van Japan. Bezoek de gouden Kinkaku-ji-tempel en ontspan in typisch Japanse tuinen met kersenbloesem en lotusvijvers vol gekleurde koi-vissen. In de sprookjesachtige straten van deze stad zou u ook zomaar een echte geisha tegen het lijf kunnen lopen!

Vliegtickets naar Japan voor een bijzondere vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Japan boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Japan snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Japan: alle bestemmingen

Tokio AWG 2942
Osaka AWG 2949