Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Beeld van de vrede, Nagasaki
 

Japan met een Westerse touch

Wilt u een andere kant van Japan ontdekken? Boek vliegtickets naar Nagasaki en duik in de boeiende historie van deze havenstad. Wandel door de schitterende Glover Garden vol westerse koopmanshuizen of maak een boottocht naar de 208 eilanden van het National Park Kujuku-Shima. ’s Avonds geniet u van een traditioneel shippoku-diner; een echte Nagasaki specialiteit!

Stad vol Westerse invloeden

Als er iets in Nagasaki meteen opvalt dan zijn het de westerse invloeden. Hier staan katholieke kerken en Japanse tempels gebroederlijk naast elkaar. Maak een wandeling over de historische Dutch slope en leer over de eeuwenoude banden van Nagasaki met Nederland en Portugal op het voormalige eilandje Dejima. Dit was gedurende 200 jaar de enige toegangspoort van Japan met het Westen. Breng ook een bezoek aan de Bunmeido-bakkerij waar u authentieke Castella-cake kunt proeven die de Portugezen in de 16e eeuw in Japan introduceerden. Nagasaki is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een fascinerende rondreis door Japan. Ervaar het zelf: boek snel vliegtickets naar Nagasaki!

Bezinning in Peace Park

Nagasaki is vooral bekend van de atoombom die in 1945 de stad op een vreselijke wijze verwoestte. Breng een bezoek aan het Atomic Bomb Museum en laat het allemaal even bezinken tijdens een wandeling door het Peace Park. Hier staan beelden die gedoneerd zijn door landen uit de hele wereld. Stap ’s middags op de boot naar het voormalige mijneiland Gunkanjima, net voor de kust van Nagasaki. Dit eiland werd wereldberoemd door de James Bond-film Skyfall waarvoor het als locatie diende. Eenmaal weer aan land kunt u genieten van een hapje en drankje op de gezellige Dejima Wharf met haar talloze restaurantjes. Gegrilde paling schijnt een aanrader te zijn!

Vliegtickets naar Nagasaki

Een goedkoop vliegticket naar Nagasaki boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Japan al snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Nagasaki

 

yelp
Nagasaki: Hotspots

 

Nagasaki: soortgelijke bestemmingen