Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Ak Orda, het presidentiële paleis in Astana
 

Astana: stad van de toekomst

Zin in een stedentrip naar een stad in opkomst? Boek vliegtickets naar Astana en ontdek het Kazachstan van de 21e eeuw! Astana combineert oude, traditionele gebouwen moeiteloos met moderne en futuristische architectuur. Breng een bezoek aan de schitterende Astana Opera of aan de glazen pyramide; het Paleis van Vrede en Verzoening. Astana verrast!

Modern entertainment

Dé attractie van de stad is de Bayterektoren. De toren stelt een mythische boom voor met in de top een gouden ei, naar een oude Kazachstaanse legende. Neem de lift naar boven en geniet op 97 meter hoogte van het prachtige uitzicht over de stad. Een ander architectonisch hoogstandje is de Khan Shatyr. Hier kunt u shoppen in de tientallen winkels of een ritje maken in de 500 meter lange monorail. Maar echt bijzonder is de Sky Beach Club: een zwembad op de bovenste verdieping compleet met strand en palmbomen. Bestel een cocktail en geniet!

Circustent in ufo-vorm

Als u meer wilt weten over Kazachstan is het National Museum of the Republic of Kazachstan een aanrader. Of breng een bezoek aan het Museum van de Eerste President dat gevestigd zit in het voormalig presidentiele paleis. Zin in wat luchtigers? Ga dan naar het Cirucs. Dit permanente circus zit gevestigd in een ufo-vormig gebouw en er zijn het hele jaar voorstellingen. Een wandeling door het omliggende park vol circussculpturen is ook de moeite waard.

Vliegtickets naar Astana voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Astana boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Kazachstan snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Astana

 

yelp
Astana: Hotspots

 

Astana: soortgelijke bestemmingen