KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De Brandenburger Tor, Berlijn
 

Ontdek de grootste en eigenzinnigste stad van Duitsland

Houdt u van moderne kunst, goed eten en een veelzijdig nachtleven? Boek vliegtickets naar Berlijn en dompel u onder in deze levendige Duitse stad. Laat u inspireren in de kunstenaarswijk Mitte en ga winkelen op de statige Kurfürstendamm. In Berlijn staat u midden in de wereldgeschiedenis. Bezoek de Brandenburger Tor, de Rijksdag en dat wat overgebleven is van de Berlijnse Muur. Sluit de dag af in een van de vele eigentijdse clubs en bars die de stad rijk is, want Berlijn leeft dag en nacht!

Moderne kunst op elke straathoek

Berlijn en kunst zijn nauw met elkaar verbonden. Dat blijkt wel uit de grote hoeveelheid kunstenaars die in de stad wonen en de ontelbare musea en galeries. De grote namen vindt u in de Hamburger Bahnhof. Ontdekt u liever nieuw talent? Het gebied rondom de Auguststrasse is het kloppend hart van galeriedistrict Mitte. Als u in Berlijn bent, dan is de geschiedenis altijd nabij. Dat voel je op locaties als Checkpoint Charlie en de Potsdamer Platz: leerzaam en indrukwekkend!Berlijn is de ideale bestemming voor een gevarieerde stedentrip en het startpunt voor een vakantie in Duitsland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Berlijn!

Berlijnse nachten zijn lang

Het nachtleven van Berlijn is al net zo eigenzinnig en gevarieerd als de kunstscene. U kunt hier werkelijk alle kanten op: van trendy lounge- en cocktailbars tot clubs die soms zonder onderbreking dagenlang open zijn. Dansen in een oude fabriekshal? Er zijn er tientallen, maar voor Berghain staat men massaal in de rij. Op zondagochtend kunt u bijkomen met een heerlijke brunch in de wijk Prenzlauer Berg.

Vliegtickets naar Berlijn voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Berlijn boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Duitsland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Berlijn

 

Des te meer redenen om Berlijn te bezoeken

 

yelp
Berlijn: Hotspots

 

Berlijn: soortgelijke bestemmingen