KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Plaza de Cibeles, Madrid
 

Voortreffelijke kunstcollecties en smaakvolle tapas

Houdt u van musea, goed eten en een gevarieerd nachtleven? Boek vliegtickets naar Madrid en ontdek de Spaanse hoofdstad. Wandel over het plein van het Koninklijk Paleis en ga winkelen op de Gran Vía. Als u geluk heeft, speelt voetbalclub Real Madrid een thuiswedstrijd en kunt u een kaartje bemachtigen. Net buiten de stad bezoekt u het spectaculaire attractiepark Parque Warner. ’s Avonds eet u de heerlijkste tapas op Plaza Mayor en geniet u van wervelende dansvoorstellingen in een van de flamenco bars.

Topmusea en prachtige parken

De Gouden Driehoek in Madrid verwijst naar de 3 topmusea van de stad: het Prado, het Reina Sofia en het Thyssen-Bornemisza. De musea liggen in een driehoek aan de Paseo del Prado en herbergen allemaal collecties met werken van grote meesters. Genoeg kunst gezien? Dan kunt u heerlijk wandelen in het nabijgelegen Retiro-park waar u ook een bootje kunt huren waarmee op het meer kunt dobberen. Of bewonder de vele plantensoorten in de Jardin Botánico. Madrid is een ideale bestemming voor een culturele stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Spanje. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Madrid!

Pittige worstjes en bruisende cava

In Madrid is op elke straathoek wel een tapasbar te vinden. Proef de heerlijkste olijven, Jamón Ibérico en pittige Spaanse worstjes. Natuurlijk onder het genot van een goede Spaanse wijn. Gaat u liever uitgebreid dineren? El Sobrino de Botín is het oudste restaurant ter wereld en heeft nog altijd een zeer goede reputatie. Als u nieuwsgierig bent naar het Madrileense nachtleven, neem dan zeker een kijkje in de wijken Chueca en La Latina.

Vliegtickets naar Madrid voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Madrid boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Spanje snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Madrid

 

Des te meer redenen om Madrid te bezoeken

 

yelp
Madrid: Hotspots

 

Madrid: soortgelijke bestemmingen