KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
 

Ervaar ‘walking in Memphis’ in het echt

Het is de stad van Elvis Presley, B.B. King en Johnny Cash. Boek vliegtickets naar Memphis en herbeleef een bijzonder stukje muziekgeschiedenis. Bezoek de legendarische Sun Studio’s en zie hoe een echte Gibson-gitaar gemaakt wordt in de Gibson-fabriek. Maar er is meer: de Memphis Zoo is één van Amerika’s mooiste dierentuinen en langs de Mississippi rivier kunt u prachtig wandelen. Memphis is een stad met soul!

Voel de beat van Beale Street

Als u over Beale Street loopt begrijpt u meteen waarom Memphis de geboorteplaats van de rock-'n-roll en stad van de blues genoemd wordt. Uit elke club klinkt (live)muziek en ook op straat treden regelmatig artiesten op. Maak een ritje met de historische Main Street Trolley of verbaas u over de dagelijkse eendenceremonie in het Peabody Hotel. Trek gekregen? De plaatselijke specialiteit is barbecue: het toppunt van soulfood! Bestel pittig gekruide spareribs en de speciale barbecuesaus die u alleen in Memphis kunt proeven. Memphis is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door de Verenigde Staten. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Memphis!

In de voetsporen van Elvis

Geen bezoeker aan Memphis kan er omheen: Graceland. Het voormalige huis van Elvis Presley is de hoofdattractie van de stad. Hier krijgt u een blik in het leven van de ‘King of Rock ’n’ Roll’. Trek gerust een paar uur uit voor het bezoek aan dit landgoed. Ondanks de relatief kleine afmetingen van het huis zelf, zijn er ook diverse interessante tentoonstellingen. De echte Elvis-fan begint de dag met een ontbijt bij Arcade: een klassieke Amerikaanse diner waar ze nog altijd de ‘peanut butter and banana sandwiches’ serveren die Elvis hier zo graag at

Vliegtickets naar Memphis voor een fascinerende stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Memphis boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de VS snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Memphis

 

yelp
Memphis: Hotspots

Meer hotspots
 

Memphis: soortgelijke bestemmingen