KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Architectuurbestemmingen

 

Oeroude tempels en hypermoderne wolkenkrabbers

Bent u een architectuurliefhebber? Ontdek met KLM de mooiste bestemmingen ter wereld vol indrukwekkende architectuur. Bezoek historische bouwwerken in Zuid-Amerika of bewonder modern design in Noord-Amerika. Het mausoleum Taj Mahal in India kent bijna iedereen. En ook het Sydney Opera House en de Toren van Pisa zijn iconisch. De gebouwen maken het land!

Architectuur uit alle tijden

Wereldberoemde gebouwen en bouwstijlen vertellen de prachtigste verhalen over het tijdperk waarin ze gebouwd zijn en de bijbehorende cultuur. Bij de tempels van Angkor in Cambodja waant u zich in de 8e eeuw. De enorme keien waarop u loopt werden ook bewandeld door de Khmer. Verbaas u ook over Machu Picchu in Peru en vraag u af hoe het mogelijk is dat boven op deze afgelegen berg een stad met zo’n slim bedacht irrigatiesysteem gebouwd werd? En de piramides in Egypte zijn misschien wel de meest mysterieuze bouwwerken ter wereld. Laat u verrassen: boek snel uw reis naar bijzondere architectuur!

De schoonheid van bijzondere vormen

De meest opvallende bouwwerken ter wereld hebben een ding gemeen: hun bijzondere vormen. Bezichtig de sierlijke Sagrada Familia van architect Gaudí in Spanje of bewonder de hypermoderne toren van het One World Trade Center in New York. Wilt u het grootste gebouw ter wereld zien? Dan legt u bij de Burj Khalifa Tower in Dubai uw hoofd zo ver mogelijk in uw nek. Dit gebouw is maar liefst 829 meter hoog! Voor de liefhebber van moderne architectuur is ook het Crescent Hydropolis Underwater Resort en palmeiland hier een feest voor de ogen!

Architectuurreizen voor een vakantie vol cultuur

Een goedkoop vliegticket naar architectonische hoogstandjes boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt uw vakantie snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder