Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

Wereldsteden & Metropolen

 

Stedentrips naar wereldsteden en metropolen

Op zoek naar een bijzondere stedentrip? Ontdek met KLM de mooiste, modernste en meest bijzondere metropolen. Bezoek indrukwekkend Robbeneiland bij Kaapstad, duik in het nachtleven van Rio de Janeiro of ontspan in de hammams van Istanbul. In Moskou mag u de gekleurde torens van de Sint-Basiliuskathedraal niet missen. Wilt u naar de museumhoofdstad en flaneren langs de Seine? Boek dan een lastminute naar Parijs. Romantisch!

Shoppen en snowboarden

Voor hypermoderne architectuur maakt u een citytrip naar Dubai. Een stad middenin de woestijn. Aanschouw Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. En bewonder de enorme vissen in het zee aquarium of ga een dagje snowboarden op de indoor-skibaan. Een bijzondere gewaarwording, als u de volgende dag op een kameel door de woestijn reist. In metropool Beijing vindt u net als in Dubai de meest hoogstaande winkelcentra. En wandel door de Verboden Stad langs gouden leeuwen en onder typisch Chinese daken. Laat u verrassen: boek snel uw reis naar één van de meest imponerende wereldsteden!

Citytrip naar het strand

Een weekend New York staat volkomen terecht bij velen hoog op het verlanglijstje. Vaar langs het wereldberoemde Vrijheidsbeeld of woon een show bij tussen de enorme gebouwen op Broadway. Voor meer indrukwekkende wolkenkrabbers kunt u ook een stedentrip naar Tokio boeken, waar ze tussen tempels opdoemen. Proef gelijk van de beste sushi en zing de longen uit uw lijf in een karaokebar. Ook behoefte aan strand? Dan gaat u in Sydney na het shoppen naar Bondi Beach. Sluit de dag af met een typisch Australische barbecue in het park. Sydney is met recht een wereldstad!

Vliegtickets naar wereldsteden en metropolen

Een goedkoop vliegticket naar de mooiste bestemmingen boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt uw vakantie snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder