Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

 

Is er leven na Sensation? Relax!

Sensation ‘The Legacy’ duurt van negen uur ’s avonds tot zes uur ’s morgens – een flinke dansmarathon. Na inspanning komt ontspanning. En dus is er na zo’n nacht lang dansen, zweten en drinken niets fijner dan uitslapen en bijkomen. Bijvoorbeeld met een brunch van verse sushi in de Foodhallen, een kant-en-klare picknick in het Vondelpark of een ontspannende massage in het Amsterdamse Bos.

Wat te doen op een zomerse dag in Amsterdam? De opties zijn onuitputtelijk. Bekijk de kunst van Mondriaan, Matisse, Pollock en Picasso in het volledig vernieuwde Stedelijk Museum. Maak een selfie met Armin van Buuren of Tiësto bij Madame Tussaud’s. Of stap aan boord van toeristische attractie nummer één: een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Wie dat toch te inspannend vindt – en dat is ook prima – doet het kalmpjes aan met de volgende 3 tips voor een ontspannen besteding van ‘the day after’ Sensation.

Is er leven na Sensation?
Is er leven na Sensation?

Amsterdam

Keuze uit 20 kraampjes in de Foodhallen

Brunchen in de Foodhallen

In een voormalige tramremise in Amsterdam Oud-West huist sinds 2014 de Foodhallen, een overdekte voedselmarkt met tientallen eetkraampjes. Hier shopt u een brunch bij elkaar van kleine gerechten, die ter plekke aan een tafeltje opgepeuzeld kunnen worden. Een feest voor de smaakpupillen, zoals een sushirol van Meneer Tenaki, een steaksandwich van L’Entrecôte Mobile, een pizza van Pink Flamingo of een culinaire burger van The Butcher. Het complex biedt ook onderdak aan een hotel, vintagewinkeltjes en een bioscoop met 9 zalen.

+ Lees meer

Bekijk op de kaart

Foodhallen, Bellamyplein 51, Amsterdam,

www.foodhallen.nl

Picknicken in het Vondelpark

Het Vondelpark is de achtertuin van alle Amsterdammers. Op zomerse dagen is het de ideale plek voor een picknick. Die kun je bij elkaar shoppen bij de duurzame supermarkt Marqt, maar nog makkelijker is een kant-en-klare picknickmand. Even de dag van tevoren bestellen, afhalen bij lunchroom B&B, tegenover de hoofdingang van het park, een zonnig plekje in het gras zoeken en smullen maar. De mand is gevuld met verse broodjes en croissants, beleg, fruitsalade, jus d’orange en een picknickkleed. Kortom, lekker ontspannen!

+ Lees meer

Vondelpark: de achtertuin van Amsterdam

Bekijk op de kaart

Lunchroom B&B, Max Euweplein 60, Amsterdam,

www.picknickvondelpark.nl
Sauna’s, baden en massages: Spa Sport Hotel Zuiver

Ontspannen in Spa Sport Hotel Zuiver

In het Amsterdamse Bos staat de grootste dagspa van Amsterdam met 8 sauna’s, diverse baden, relaxruimtes, een ‘healty food’-restaurant en een wellnesshotel. Ga liggen op de massagetafel en haal in uw hoofd herinneringen op aan Sensation tijdens een heerlijke massage met warme lavastenen, een reinigende Ayurvedische massage of een lome Hawaiiaanse Lomi-lomi-massage. Na een middagje ontspannen in Spa Sport Hotel Zuiver kunt u er weer tegenaan en bent u klaargestoomd voor nog een lange nacht uitgaan of de ontspannen retourvlucht met KLM.

+ Lees meer

Bekijk op de kaart

Spa Sport Hotel Zuiver, Koenenkade 8, Amsterdam,

www.zuiveramsterdam.nl