Uw browser is verouderd.
Om alle functies van KLM.com veilig te kunnen gebruiken, raden wij u aan uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken. Doorgaan met deze versie kan ertoe leiden dat delen van de website niet correct – of helemaal niet – worden weergegeven. Met een recentere versie zijn uw persoonlijke gegevens bovendien beter beveiligd.

 

De beste stranden van Aruba

Goed, beter, best: het is moeilijk kiezen tussen de stranden van Aruba. Zoekt u naar het fijnste zand, het witste zand of het helderste water? Iets ondieps en overzichtelijks voor de kinderen, iets imposants of juist iets feestelijks? Het is er allemaal. Elk strand heeft zo zijn eigen karakter, dus u vindt er altijd een plekje dat bij u past.

Het leven onder een palapa – zo’n strandparasol die eruit ziet als het topje van een hooiberg – is hier goed. De kleuren om u heen zijn overwegend groen, blauw en wit. Hoewel het uiteraard het mooist zou zijn als u op élk strand een keertje de palapa’s kon uitproberen, moet u toch ergens beginnen. Hierbij 3 stranden die u in elk geval niet mag missen.

De beroemde dividivibomen

Adembenemend Eagle Beach

Ook als u nog nooit op Aruba bent geweest, herkent u het plaatje van 2 dividivibomen op een hagelwit strand misschien wel. Ze figureren in menige reclamecampagne en trouwfotoserie. Het zijn waaibomen waarvan de groeirichting door de passaatwind is bepaald. U vindt ze op Eagle Beach,  misschien wel het meest adembenemende strand van de benedenwindse eilanden. Het is in elk geval het breedst, het witst én het zachtst. Misschien is het daarom ook wel zo populair onder de vele zeeschildpadden die hier komen nesten.

+ Lees meer

Bekijk op de kaart

Eagle Beach

Mensen kijken op Palm Beach

Palm Beach is Aruba’s beste strand voor mensen kijken van onder uw palapa. En voor dutjes doen, snorkelen, vissen, zeilen of wat uw hart maar begeert. Hier staan de hoge torens van de luxe resorts, die ook het mooiste zand voor de deur hebben liggen. Het wordt namelijk dagelijks gezeefd – kiezels en steentjes eruit: alleen het poedersuikerzand mag blijven. Pak een lekkere cocktail bij een van de vele openluchtbars en blijf hangen voor een diner bij zonsondergang.

+ Lees meer

Een dok in Palm Beach

Bekijk op de kaart

Palm Beach

Baby Beach

Kinderparadijs Baby Beach

Baby Beach is een kinderparadijs, met het warme en ondiepe water. Ouders kunnen er relaxen in de schaduw van een stranddruif terwijl de kinderen ongestoord kunnen spelen. Het tempo is kalmpjes en de faciliteiten no-nonsense. Verder in het water snorkelen grotere kinderen in het caleidoscopische vissenrijk rond het koraalrif. Kortom, een Caribisch strand geknipt voor jonge gezinnen.

+ Lees meer

Bekijk op de kaart

Baby Beach