KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Uitzicht op het Himeij Kasteel, Osaka
 

Cartoonfascinatie in een stad vol tempels

Op zoek naar een gemoedelijke Japanse stad vol lekker eten? Boek vliegtickets naar Osaka en maak een wandeling naar Osaka Castle of shop in Shinsekai. Voor het beste uitzicht pakt u de futuristische lift in de Tsutenkaku-toren. U zal gelijk zien dat stripfiguren hier een grote rol spelen. Een andere bekend punt voor een panorama-uitzicht over de stad is het Umeda Sky Building. Wilt u walvishaaien van dichtbij zien? Ga dan naar het Osaka Aquarium Kaiyukan. Hier zwemmen de reuzen echt rond!

Altaar in een drakenmond

Voor het echte Japan-gevoel is een bezoek aan Sumiyoshi Taisha een aanrader. In deze tempel loopt u tussen lampionnen, langs draken en onder sierlijke daken. Ook de oude boeddhistische tempel Shitennōji is een bezoekje waard en sla Namba Yasaka Shrine niet over. Vooral de enorme drakenkop met een altaar in de mond moet u zien! Osaka is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Japan. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Osaka!

Sensationele, hippe wijken

Iedere wijk in Osaka heeft zijn eigen aantrekkelijke eigenschappen. Ga naar Umeda om nieuwe kleding te scoren of te smullen van de lekkerste Japanse gerechten. En loop rond in Nakazaki-cho voor hippe kunst en andere werken van de creatievelingen die graag in deze buurt komen. Bent u benieuwd naar de bijzondere stripfascinatie van de Japanners? Zoek dan Den Den Town op. Met naast elektronicawinkels alles wat te maken heeft met anime, manga en games. U kijkt uw ogen uit!

Vliegtickets naar Osaka voor een spectaculaire stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Osaka boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Japan snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

yelp
Osaka: Hotspots

 

Osaka: soortgelijke bestemmingen