KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De levendige wijk Shibuya, Tokio
 

Sumo en sushi in Tokyo

Zin in een dynamische stedentrip vol verrassingen? Boek vliegtickets naar Tokyo en ontdek een stad vol contrasten! Hier vindt u tempels, oude straatlantarens en anders sporen van het oude Japan direct naast moderne hoogbouw en knipperende neonreclame. Op de drukke Shibuya-kruising komt u ogen tekort. Shop de laatste Japanse trends in het Harajuku-district en bekijk de stad van bovenaf op de Tokyo Tower. Natuurlijk mogen ook de pretparken Disneyland en DisneySea niet op uw lijstje ontbreken.

Vismarkten en theehuizen

Vroege vogels beginnen hun dag met een bezoek aan de Tsukiji-vismarkt. Hier worden ’s morgens gigantische versgevangen tonijnen verhandeld. Wie denkt dat sushi alleen een avondmaaltijd is, heeft het mis. Makizushi en narezushi gaan hier ook gewoon om 7 uur ’s morgens over de toonbank! Ga hierna door naar de prachtige Shinjuku Gyoen National Garden met diverse thematuinen waaronder een traditionele Japanse met theehuis. Tokyo is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Japan. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Tokyo!

Karaoke en ander entertainment

Winkels, restaurants, entertainment en een geweldig uitzicht. U vindt het allemaal in het Roppongi Hills Complex, een stad in een stad. Voor een geweldige avond uit moet u in het Shinjuku-district zijn. Eet een hapje in een van de talloze restaurants of zing de longen uit uw lijf in een typisch Japanse karaokebar! Even aan de hektiek van de stad ontsnappen? Maak dan een dagtocht naar de imposante Fuji-berg die de skyline van Tokyo siert. Deze heilige berg is niet voor niets het symbool van Japan!

Vliegtickets naar Tokyo voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Tokyo boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Japan snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Tokio

 

yelp
Tokio: Hotspots

 
Luchthaven: Internationale luchthaven Tokio Narita NRT
Valuta: Japanse yen (JPY)
Tijdzone: GMT+9
Vervoer
Netspanning: 100 volt, 50/60 Hz
Weer:

Lees alle praktische info

 

Tokio: soortgelijke bestemmingen