KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Korea

Woning bij Changgyeonggung Paleis in Seoul

Eten met stokjes in de tempel

Reizen door schitterende landschappen? Boek vliegtickets naar Zuid-Korea en wandel in de herfst door het kleurrijke Seoraksan National Park of leer over de boeddhistische cultuur in Gyeongju. Pas gehuwde stellen gaan het liefst naar het schilderachtige Jeju-do-eiland met klaterende watervallen en een prachtig uitzicht vanaf de berg Hallasan. Bent u er de 14e van de maand? Denk er dan aan dat op deze dag, met onder meer knuffeldag en rozendag, maandelijkse romantiek gepland staat.

 

Naar Korea

De paleizen van Seoul

Oude panden en nieuwe hoogbouw komen samen in metropool Seoul. Bezoek het Changdeokgung-paleis met zijn verborgen tuinen of bekijk een taekwondowedstrijd in het Gyeonghuigung-paleis. Door de Zuid-Koreaanse liefde voor pretparken kunnen uw kinderen zich lekker uitleven in Lotte World en Everland. En ski-liefhebbers kunnen in een van de 13 skiresorts terecht. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Zuid-Korea! 

Mediteren bij de monniken

Behoefte aan sereniteit en rust? Ook dan bent u in Zuid-Korea op de juiste plek. Blijf slapen in een tempel bij de monniken en bestudeer het Boeddhisme, mediteer of woon een theeceremonie bij. Tempelliefhebbers mogen de Haeinsa-tempel niet overslaan. De bewaarplaats van 80.000 houtblokken met boeddhistische teksten die samen de Tripitaka Koreana vormen. Zuid-Korea heeft ook meer dan 3000 eilanden die bijzonder rustgevend zijn. Zeil van eiland naar eiland en eet er met stokjes in een visrestaurant. Denk er alleen wel om dat in restaurants meestal de schoenen uit worden gedaan. Dus pak alleen uw mooiste sokken in!

Vliegtickets naar Zuid-Korea voor culturele reis

Een goedkoop vliegticket naar Zuid-Korea boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Zuid-Korea snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Korea: alle bestemmingen

Seoul EUR 586