KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Maleisië

Cameron Highlands

Verbluffende jungle en sensationele stranden

Cruisen door het land van de palmolie en rubberplantages? Boek vliegtickets naar Maleisië en bekijk honderden vleermuizen in de grotten van Mulu of de Cheng Hoon Teng Tempel in Malakka. Maleisië staat ook bekend om eilanden met prachtige stranden met kraakhelder water. Zoals de Perhentians of Langkawi, een groep van 99 eilanden. Het eiland Sipadan staat bekend als beeldschone duikplek.

 

Naar Maleisië

Verkoeling in de bergen

Maleisië bestaat uit 2 delen: het schiereiland vol bergen en stranden, en het tropische Borneo. Op het schiereiland kan verkoeling worden gezocht in de Cameron Highlands, bekend om zijn groene theeplantages. Of trek door het Taman Negara National Park. De kans bestaat dat u hier olifanten, neushoorns en de Maleisische tijger rond ziet lopen. Een groot contrast met de drukte van de stad Kuala Lumpur met de gigantische Petronas Twin Towers. Neem hier de lift naar de 41e verdieping en bekijk de stad vanuit de luchtbrug tussen de torens in! Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Maleisië! 

Neusapen en orang-oetangs

De natuur op Maleisisch Borneo is wonderbaarlijk. Met een ‘longboot’ vaart u door de jungle op zoek naar neusapen. Fascinerende beesten die met grote souplesse van de ene naar de andere boom springen. Maar ook orang-oetans leven hier. U kunt ze opzoeken in een opvangcentrum, maar het zou ook zomaar kunnen dat u ze in het wild tegenkomt. In Maleisië leven nog vele stammen waaronder de Iban. Vaar door de jungle om een nacht bij hen in een ‘longhouse’ door te brengen. Zij zorgen er met hun eigen gebrouwen rijstwijn tuak wel voor dat u zich welkom voelt!

Vliegtickets naar Maleisië voor een prachtige vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Maleisië boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Maleisië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Maleisië: alle bestemmingen

Kuala Lumpur EUR 572