KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Mexico

Tulum, Mexico

Sombrero’s, zee en cultuur in overvloed

Zin in zon, zee en cultuur? Boek vliegtickets naar Mexico en beklim de Piek van Orizaba of verken de kilometers jungle in het binnenland. Indrukwekkend zijn ook de enorme cactussen in de woestijnen in het noorden van het land. In de stad Puerto Vallarta kunt u stappen op de promenade of ontspannen op de parelwitte stranden. Vergeet voor wat verkoelende schaduw niet een typisch Mexicaanse sombrero aan te schaffen!

 

Naar Mexico

Snorkelen in een onderwatermuseum

Een populaire badplaats in Mexico is Cancun. Shop voor sambaballen in een van de vele winkeltjes en geniet van het levendige nachtleven. Bij onderwatermuseum National Marine Park snorkelt u langs 400 beelden in de Caribische zee. Door jarenlange aangroei van koraal zijn deze er steeds specialer uit gaan zien. Vlakbij Cancun, in Xel-Ha, kunt u zwemmen met dolfijnen en vriendelijke lamantijnen, familie van de zeekoe. Bent u een duiker? Zoek dan het enorme koraalrif bij het eiland Cozumel op en duik met reusachtige walvishaaien langs de Riviera Maya. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Mexico! 

Ruïnes en moderne steden

De regio Yucatan kent een rijke historie. Verdiep u in de fascinerende Mayacultuur van Mexico en bewonder ruïnes aan de meren van Mayastad Cobá. De tempels van Chichen Itza zijn wereldberoemd, maar ook de tempel aan de azuurblauwe zee in Tulum is ontzettend fotogeniek. Het moderne Mexico-Stad is een mooie tegenhanger van de eeuwenoude ruïnes en een van de grootste steden ter wereld. Bezoek het historische Zócalo-plein waar het Nationaal Paleis en Museo Nacional de las Culturas staan. Kies ’s avonds uit het enorme aanbod aan restaurants en snoep van nacho’s met guacamole. Natuurlijk met een glaasje tequila, Mexico’s bekendste drankje.

Vliegtickets naar Mexico voor een culturele zonvakantie.

Een goedkoop vliegticket naar Mexico boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Mexico snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Mexico: alle bestemmingen

Cancun EUR 478
Mexico-Stad EUR 682