KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Teotihuacán, Mexico-Stad
 

Genieten van taco’s en tequila

Wilt u meer weten over de historie van Mexico? Boek vliegtickets naar Mexico-Stad en ontdek de stad van de Azteken! Bezoek het schitterende Palacio de Bellas Artes en het nabijgelegen Alameda-park en bewonder de Metropolitana-kathedraal aan het Zócalo-plein. Geniet van typische gerechten uit de Mexicaanse keuken en drink een tequila, het drankje dat hier is uitgevonden!

Ontdek het hart van de stad

Het kloppend hart van de stad is Zócalo. Aan dit grote plein liggen diverse bezienswaardigheden zoals het Nationaal Paleis en in het midden wappert een grote Mexicaanse vlag. Ga wandelen in Bosque de Chapultepec: het grootste park van de stad vol met terrasjes, wandelpaden, meren en eetkraampjes. Een unieke attractie zijn de aluehuete-cipressen. Sommige van deze bomen zijn al 600 jaar oud en werden ooit geplant door de Azteken. Midden in het park ligt bovenop een heuvel het Castillo de Chapultepec: een kasteel dat nu dient als historisch museum. Mexico-Stad is de ideale bestemming voor een fascinerende stedentrip of het startpunt voor een rondreis door Mexico. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Mexico-stad!

Swingen op live-muziek

Eén van de grootste attracties van de Mexicaanse hoofdstad zijn de eeuwenoude piramides van Teotihuacán die net buiten de stad liggen. Loop hier over de Dodenavenue en bekijk de piramides van de zon en de maan. Eenmaal terug in de stad kunt u zich klaarmaken voor een avond in het uitgebreide nachtleven van Mexico-Stad. Zin in een enchillada of een cocktail onder het genot van live-muziek? Het wordt nog lastig kiezen uit de talloze restaurants, cocktailbars en discotheken!

Vliegtickets naar Mexico-stad voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Mexico-Stad boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Mexico snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Mexico-Stad

 

Des te meer redenen om Mexico-Stad te bezoeken

 

yelp
Mexico-Stad: Hotspots

Meer hotspots
 

Mexico-Stad: soortgelijke bestemmingen