KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Oostenrijk

Karakteristieke huisjes aan het Halstätter-meer

Jodelen in het land van Sissi

Genieten van Mozart en overheerlijke Sachertorte? Boek vliegtickets naar Oostenrijk en reis naar de Alpen of reserveer kaartjes voor een klassiek concert. De natuur van Oostenrijk is adembenemend mooi. De hoogste waterval van Oostenrijk klettert via 3 verdiepingen naar beneden in Krimml. En in de buurt van Werfen vindt u een ijsgrot van meer dan 40 kilometer lang. Bovendien liggen in Oostenrijk een hoop wijnboerderijen die uitstekende wijnen produceren!

 

Naar Oostenrijk

Kastelen en klassieke muziek

Oostenrijk kent romantische steden vol historische huizen en imposante kastelen, met als bekendste Schloss Schönbrunn in Wenen. Bezoek het museum van het paleis waar keizerin Sissi woonde en leer alles over haar intrigerende leven. Probeer zeker een uitvoering in het Weense Staatsopera bij te wonen, of kijk uw ogen uit in het MuseumsQuartier. Ook het middeleeuwse kasteel Festung Hohensalzburg op de berg bij de stad Salzburg is indrukwekkend. Houdt u meer van winkelen? Dan moet u op het chique Getreidegasse zijn. De wereldberoemde componist Mozart werd in deze straat geboren. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Oostenrijk! 

Hossen op de piste

Jodelen over de bergen en schaatsen op de Weissensee. In de Oostenrijkse Alpen is het zowel in de zomer als in de winter prettig vertoeven. Duik in de zomer voor wat verfrissing in een van de heldere meren. En glij in de winter van een mooi geprepareerde afdaling naar een uitdagende buckelpiste. Vul de maag tussendoor met typische gerechten zoals kaiserschmarrn of gröstl. Want Ischgl, Lech of Mayrhofen, waar u ook heen gaat voor uw wintersport, de après-ski zal in Oostenrijk niet ontbreken. Duik in een paraplubar aan de piste, bestel een schnaps en hossen maar!

Vliegtickets naar Oostenrijk voor sportieve vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Oostenrijk boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Oostenrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Oostenrijk: alle bestemmingen

Graz EUR 190
Wenen EUR 170