KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Avondschemering in Zagreb
 

Cultuur en historie op elke straathoek

Op zoek naar een inspirerende bestemming voor een stedentrip? Boek vliegtickets naar Zagreb en maak kennis met de hoofdstad van Kroatië. Bewonder de eeuwenoude Kathedraal van Zagreb, maak een ritje met de funicular, een kabeltram, en geniet van een drankje op een terrasje aan de bloemenmarkt. ’s Avonds kunt u heerlijk dineren in een van de fantastische restaurants die de stad rijk is.

Sfeervolle straten en levendige markten

De sfeervolle straten van Gornji Grad zijn de perfecte startplek voor een sightseeing tour door Zagreb. In dit oude stadsdeel vindt u historische gebouwen, knusse cafeetjes en een keur aan interessante musea. Ook de grootste markt van Zagreb bevindt zich in deze wijk: de Dolac-markt. Boeren uit omliggende dorpen komen naar deze markt om hun huisgemaakte kazen, groenten uit eigen tuin en kakelverse eieren aan de man te brengen. U kunt hier ook goed en goedkoop lunchen. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Zagreb!

Prachtige natuur en swingende clubs

Zagreb is omringd door prachtige natuur. Het Medvednica natuurpark is het hele jaar door populair: in de zomer recreëren locals hier massaal en in de winter is het een prachtig skigebied. Nog meer mooie natuur vindt u bij het Jarun-meer: hier kunt u roeien, zeilen, skaten of wandelen. Aan de randen van het meer liggen veel restaurants en clubs waar u tot in de vroege uurtjes kunt dansen. Zagreb heeft sowieso een bruisend nachtleven. Voor een culturele avond uit gaat u naar het prachtige Nationale Theater van Kroatië. Aansluitend kunt u voor een feestelijke cocktail terecht in de vele bars in de Tkalciceva straat of op het Preradovica plein.

Vliegtickets naar Zagreb voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Zagreb boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Kroatië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Zagreb

 

yelp
Zagreb: Hotspots

Meer hotspots
 

Zagreb: soortgelijke bestemmingen