KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Finland

Porvoo, Finland

Sneeuwpret in het land van de meren

Op vakantie naar een waterrijk land? Boek vliegtickets naar Finland en bezoek traditionele houthakkerswedstrijden in Simo of een middeleeuws kasteel in Olavinlinna. In de hoofdstad Helsinki kan een bezoek aan de witte Domkerk niet uitblijven. Ook de musea, galeries en ateliers van het Design District zijn een aanrader. En welk jaargetijde u er ook bent, de lichten van Finland zijn bijzonder. Vier in juni dat de zon niet onder gaat tijdens het midzomernachtfeest en vergaap u in de winter aan het noorderlicht. Finland op zijn best!

 

Naar Finland

Husky’s in Lapland

Winters in Finland zijn populair. En dan met name in het noordelijk gelegen gedeelte Lapland. Waar prachtige skiresorts liggen. Stap er ook op een hondenslee, ga ijsvissen of bewonder de rendieren van de Sami. En bezoek met uw kinderen het indrukwekkende sneeuwkasteel LumiLinna in Kemi. Wist u dat de Kerstman uit Finland komt? Als u hem een brief stuurt, welke tijd van het jaar ook, krijgt u altijd antwoord! Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Finland! 

“Het land van de 1000 meren”

Finnen zijn gek op de sauna. Zo heeft vrijwel elk huishouden een sauna waar water op hete stenen wordt gegoten. Zelfs in het parlementsgebouw is er een te vinden! En spring als de temperatuur het maar even toelaat net als de Finnen een meer in. Dat kan hier met ruim 180.000 meren gemakkelijk. Maar u kunt ook gaan vissen, kanoën of zeilen. Het grootste meer van Finland is het Saimaameer, waar ook de zeldzame Saimaa-zeehond in het zoete water leeft. En in de Finse bossen zou u zomaar bruine beren, wolven en lynxen tegen kunnen komen!

Vliegtickets naar Finland voor sportieve vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Finland boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Finland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder