KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Het stadhuis van Hannover
 

Varen in het hart van de stad

Ontspannen in een mooie stad? Boek vliegtickets naar Hannover en bezoek het operahuis, het paleis waar de universiteit in gevestigd is en het Sprengel Museum. Ook Museum August Kestner is een must-see voor liefhebbers van design. De stad aan de Leine-rivier is behoorlijk gezinsvriendelijk. In de Erlebnis Zoo loopt u met de kinderen van kangoeroes in de outback naar olifanten in de savanne. En in Sea Life wandelt u onder haaien, schildpadden en krokodillen door. Vergeet geen foto te nemen van uw kind met een zeester of een krabbetje in de hand!

Uitzicht over tuinen, boetiekjes en kerken

De beelden, fontein en perfect bijgehouden hagen van de Herrenhäuser Gärten zijn de trots van Hannover. Bezoek hier ook de bijzondere Niki de Saint Phalle Grotte die bekleed is met mozaïeken van kleurrijk glas en spiegeltjes. Voor een mooi uitzicht over de stad neemt u de lift in het schitterende Rathaus. U ziet dan onder meer de Marktkirche waarin wekelijks een markt wordt gehouden. En de historische binnenstad Altstadt, vol leuke boetiekjes, speciaalzaken en cafés. Hannover is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Hannover!

Ontspannen aan het meer

In het hart van de stad ligt Maschsee, een meer waar u lekker omheen kunt wandelen. Daarna strijkt u neer op een terras voor een Duits biertje. Of trek over het water met een zeilboot of een kano. Het is een gezellig gezicht! In de zomer wordt er 3 weken lang het Maschseefest gevierd, dat in het teken staat van muziek en de lekkerste hapjes en drankjes. Andere festivals die u mee wilt maken zijn het Internationaler Feuerwerkswettbewerb, een vuurwerkwedstrijd in combinatie met muziek en theater, en Fête de la Musique. Op deze laatste wordt in de hele stad muziek gemaakt op de langste dag van het jaar. Vergeet uw eigen instrument niet mee te nemen, want wie meedoet wordt enthousiast ontvangen!

Vliegtickets naar Hannover voor mooie stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Hannover boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Duitsland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

yelp
Hannover: Hotspots

 

Hannover: soortgelijke bestemmingen