KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Nederland

Typisch Nederlands: koeien in de polder

Fietsen door polders en culturele steden

Een land van water, polders en moderne steden. Boek vliegtickets naar Nederland en bekijk de duizenden bloemen in Keukenhof, koop een Delftsblauwe vaas in Delft of spot herten op de Veluwe. Maar er is meer! Nederlanders houden van kaas en er is geen betere plek om deze te proeven dan op de traditionele kaasmarkt in Alkmaar. Wedden dat u er een mee naar huis neemt?

 

Naar Nederland

Wandelen door Amsterdam

Het culturele centrum van Nederland is Amsterdam, de iconische hoofdstad. Bekijk De Nachtwacht van Rembrandt in het Rijksmuseum of ervaar het dagboek van Anne Frank in het Achterhuis aan de Prinsengracht. Wist u dat Amsterdam meer grachten heeft dan Venetië? Maak een rondvaart langs eeuwenoude herenhuizen of huur in de zomer een waterfiets. Een stad van een heel ander kaliber is het moderne Rotterdam. Wandel over de Erasmusbrug en bewonder de baanbrekende architectuur die hier de skyline bepaalt. Vanaf de Euromast heeft u een weergaloos uitzicht over de stad. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Nederland! 

Windmolens en koeien

In het platte Nederland is de fiets een populair vervoermiddel. Huur er zelf een en rijd via uitgestrekte polderlandschappen vol koeien naar de windmolens in Kinderdijk. Of fiets in de lente langs de gekleurde bollenvelden waar molens te midden van felgekleurde tulpen en geurende hyacinten staan: Nederland als ansichtkaart! Typisch Nederlandse cultuur vindt u in Volendam. Proef hier rauwe haring bij een viskar op de dijk. En stap met Hollandse klederdracht aan in houten klompen om u met accordeon te laten fotograferen. Een mooi aandenken aan een fantastische reis!

Vliegtickets naar Nederland voor een culturele vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Nederland boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Nederland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Nederland: alle bestemmingen

Amsterdam EUR 169