KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Rusland

Typisch Russische matroesjka poppetjes

Wodka drinken bij het Rode Plein

Op reis naar het grootste land ter wereld? Boek vliegtickets naar Rusland en ontdek het land van de tsaren, de schaakmeesters en de ruimtevaart. Maak een cruise over rivier de Wolga of reis door de populaire toeristische route de Gouden Ring. Deze voert u langs oude Russische steden, rivieren en kerken. Rusland in een notendop!

 

Naar Rusland

Imponerende steden

De belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad Moskou liggen op en rond het Rode Plein. Ten westen ligt het kloppende hart van de metropool, het Kremlin. Maar ook Ruslands bekende en sprookjesachtige Sint-Basiliuskathedraal ligt aan dit plein. Vergeet als balletliefhebber niet een voorstelling bij te wonen in het Bolsjojtheater! Sint-Petersburg is Ruslands andere wereldberoemde stad. Maak een rondvaart door de grachten en bezoek de Hermitage. Neem daar wel de tijd voor, want het museum heeft meer dan 3 miljoen stukken! Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Rusland! 

Siberische temperaturen

Dat Russen vaak geassocieerd worden met bontmutsen is niet zo gek. Het kan er namelijk tergend koud zijn. Stap op de Trans-Siberië Express en boemel langs meren, bossen en moerassen richting het 25 miljoen jaar oude Baikalmeer. Of bezoek in Siberië het koudste dorp ter wereld: Oymyakon. Neem wel zoveel mogelijk kleding mee want het kwik kan er dalen tot min 70 graden Celsius. Voor een warme buik tikt u hier samen met de gastvrije Russen een glaasje typisch Russische wodka naar binnen. Proost!

Vliegtickets naar Rusland voor een fascinerende reis

Een goedkoop vliegticket naar Rusland boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Rusland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder