KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Basiliuskathedraal, Moskou
 

Beleef de Russische grandeur van Moskou

Ervaar Rusland op zijn best! Boek vliegtickets naar Moskou en beleef de hoogtepunten van de Russische cultuur. Sta even stil bij de historie van het Rode Plein of maak een wandeling langs de oever van de Moskva-rivier. Maar ook modern Moskou heeft veel te bieden: ga winkelen in de gigantische winkelcentra GUM en TsUM en geniet van de vele restaurants op de Tverskaja-straat. Een glaasje echte Russische wodka mag hier natuurlijk niet ontbreken!

Imposant van onder tot boven

Moskou straalt grandeur uit. Overal vindt u prachtige gebouwen en statige boulevards. Bezoek zeker het icoon van Moskou: de Sint-Basiliuskathedraal. Deze opvallende kerk staat op het Rode Plein en is met haar gekleurde torens een echte blikvanger. Een stukje verderop ziet u het Kremlin al liggen. Vermoeide voeten? De beste manier om te reizen in Moskou is de metro en niet alleen vanwege de snelle verbinding. De stations zijn namelijk echte ondergrondse juweeltjes! Moskou is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een rondreis door Rusland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Moskou!

Prima ballerina’s en krachtige wodka

Klassieke muziek en ballet zijn onlosmakelijk met Rusland verbonden. Een bezoek aan het Bolsjoj-theater is dan ook een must voor iedere balletliefhebber. Een culturele avond uit sluit u in Moskou af bij Café Pushkin. Dit café, eigenlijk meer een 5-sterren restaurant, is 24 uur per dag open. Het is ingericht in de stijl van huizen van Russische edellieden in de 19e eeuw. U zult er beslist uw ogen uitkijken. Probeer vooral een van de vele desserts op de kaart.

Vliegtickets naar Moskou voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Moskou boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Rusland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Moskou

 

yelp
Moskou: Hotspots

Meer hotspots
 

Moskou: soortgelijke bestemmingen