KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Zweden

Houten bungalow in het bos, Zweden

Avontuurlijk land van de Vikingen

De frisse lucht opzoeken? Boek vliegtickets naar Zweden en sport in de prachtige natuur. Naast Vikingen en ABBA heeft Zweden nog een bekende bewoner: Pippi Langkous. Bezoek een voorstelling van dit meisje met de rode vlechten in Astrid Lindgrens Värld in Vimmerby of neem de kinderen mee naar Santaworld om de Kerstman te ontmoeten. Dat kan zelfs in de zomer. Zin in een feestje? Bezoek Zweden dan tijdens midzomernacht en dans met z’n allen rond de meiboom!

 

Naar Zweden

Winkel- en waterwalhalla

Zweden staat bekend om zijn mooie design. Wie de mooiste accessoires in wil slaan moet daarvoor bij de hippe winkels in Stockholm zijn. Kunstliefhebbers kunnen hier terecht in het Nationaal Museum. Met tienduizenden meren en een hele hoop zee is Zweden ook uitermate geschikt voor watersporten. Kano over de Köla-rivier of bouw een vlot en drijf de Klarälven af. Zweden is bovendien een walhalla voor sportvissers! Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Zweden! 

Het coole noorden

In het Noorden van Zweden kan het in de winter behoorlijk koud worden. U kunt hier dan fantastisch langlaufen, ijsklimmen of skiën. Maar ook een bezoek aan de Sami, die behendig hun rendieren hoeden, is een mooie belevenis. Of laat u rondrijden op een slee, getrokken door een groep prachtige huskyhonden. Voor een bijzondere overnachting moet u in Jukkasjärvi zijn. Het ijshotel dat hier ieder jaar weer opnieuw wordt gebouwd staat vol met kunst en heeft een gezellige ijsbar. Cool!

Vliegtickets naar Zweden voor een sportieve vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Zweden boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Zweden snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder