KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Turkije

Keramiek op de kruidenbazaar, Turkije

Gastvrij land vol eeuwenoude architectuur

Ontspannen in een land vol cultuur en natuur? Boek vliegtickets naar Turkije en bezoek het mausoleum van de aanbeden oud-president Atatürk in Ankara en huur een boot met bemanning in Bodrum om te zeilen over de kraakheldere zee. Voor een echte Turkse beleving brengt u een bezoek aan een Turkse badhuis, de hamam. Na het stoombad en een stevige scrubbeurt loopt u met een zijdenzacht huidje weer naar buiten.

 

Naar Turkije

Ontspannen aan de kust

Turkije is de trotse eigenaar van de mooiste Romeinse ruïnes ter wereld. Deze staan vooral in Efeze. Dit is een oude stad waar u tussen de pilaren van tempels, Romeinse baden en slim aangelegde waterleidingsystemen door loopt. Het land staat daarnaast bekend om prachtige stranden. Zoals die van Kusadasi, aan de westkust. Geniet dobberend op uw luchtbed van het warme weer tot u de feloranje zon in de zee ziet zakken. In de stad kunt u lokale specialiteiten proeven, zoals de lekkernij baklava of gekruid kebabvlees. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Turkije! 

Magisch Istanbul

De populairste stad in Turkije is Istanbul. In deze flamboyante metropool staat de Hagia Sophia. Deze betoverend mooie voormalige kathedraal én moskee wordt tegenwoordig gebruikt als museum voor kunst en cultuur. Wilt u shoppen? Bezoek dan de Grote Bazaar, een overdekte markt vol tapijten, kleurige kruiden en sieraden. Drink gerust een kopje çay, de typisch Turkse zoete thee, met een van de praatgrage handelaren. Vergeet niet af te dingen! Turkije kent ook vele natuurlijke schatten. Bewonder de kalksteenterrassen van Pamukkale of stap in een luchtballon in de streek Cappadocië. Zwevend boven de reusachtige rotsformaties waant u zich even in een maanlandschap!

Vliegtickets naar Turkije voor een betoverende vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Turkije boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Turkije snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Turkije: alle bestemmingen

Istanbul EUR 165