KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Gas Street Basin, Birmingham
 

Vaar door het Venetië van Engeland

Op zoek naar cultuur, de laatste mode en een wervelend nachtleven? Boek vliegtickets naar Birmingham en ga winkelen op Victoria Square of in de overdekte Bullring. Het historische centrum van de stad staat vol bezienswaardigheden als de Birmingham Town Hall en het prachtige Council House. Wie van Engelse landhuizen houdt, mag het Winterbourne House zeker niet missen. Birmingham heeft attracties voor iedereen!

Historische kanalen en arbeidershuisjes

Birmingham wordt doorkruist door water en telt meer kanalen dan Venetië. Een boottocht is de perfecte manier om de stad te verkennen. Het hart van dit uitgebreide kanalennetwerk is Gas Street Basin waar tal van leuke restaurantjes en winkels gevestigd zijn. Bijzonder is ook het 19e-eeuwse ‘Back to Backs’: een markante binnenplaats waar arbeidershuisjes letterlijk rug aan rug gebouwd zijn. Even bijkomen? De botanische tuinen zijn om de hoek. En ook de Birmingham Zoo is een fijne plek om even te ontspannen. Birmingham is de ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in Engeland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Birmingham!

Culinaire avonden en bruisende nachten

Als de avond valt in Birmingham, komt een nieuw aspect van de stad tot leven. Straten vol klassieke pubs en trendy clubs met live muziek creëren een levendige sfeer. Vooral op Broad Street is de keuze groot, maar ook in het bruisende Jewellery Quarter vliegt de avond voorbij. Birmingham staat eveneens bekend als één van de meest culinaire steden van Engeland. U kunt fantastisch dineren in de honderden restaurants die de stad rijk is: van Michelin-ster tot eenvoudige bistro.

Vliegtickets naar Birmingham voor een geweldige stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Birmingham boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Engeland snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Birmingham

 

yelp
Birmingham: Hotspots

 

Birmingham: soortgelijke bestemmingen