KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Thornwick Bay, bereikbaar via Humberside
 

Historische pracht in glooiende landschappen

Op zoek naar de prachtigste gebouwen in het mooie Engelse landschap? Boek vliegtickets naar Humberside en bewonder historische meesterwerken als landhuis Normanby Hall en Thornton Abbey. Humberside is een voormalig graafschap aan beide zijden van de rivier de Humber dat bestaat uit prachtige natuurgebieden en enkele stadjes. Reis van de mooie Elsham Hall tuinen naar de prachtige de Beverly Minster-kerk en bezoek de lokale pubs. Gezelligheid gegarandeerd!

Speuren door de stad

De grootste stad in het gebied is Kingston-upon-Hull. Slenter door de jachthaven, shop in Princess Quay Centre en bezoek Hull Maritime Museum. De trots van de stad is The Deep. Een enorm aquarium waar groene zwaardvissen tussen imposante roggen zwemmen. Ook leuk voor de kinderen! Net als de Fishtrail. Terwijl uw kinderen speuren naar de 41 vissen die in de route zijn verwerkt loopt u langs de mooiste bezienswaardigheden. Humberside is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Engeland. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Humberside!

Cruisen naar gezellige badplaatsen

De natuur in Humberside is adembenemend. Met een huurauto is het heerlijk rijden over het glooiende landschap van Lincolnshire Wolds Area of Outstanding Natural Beauty. Via de heuvels met grasland, akkerland en bos gaat u op weg naar het badplaatsje Skegness. Of u rijdt naar het noorden via het eveneens glooiende landschap van de Yorkshire Wolds om uit te komen bij Bridlington. Een gezellige badplaats waar u in de zomer uitstekend kunt vissen, zwemmen, of de golfen bedwingen. Wetsuit aan, wachten op de juiste ‘swell’ en peddelen maar!

Vliegtickets naar Humberside voor prachtige vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Humberside boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt het Verenigd Koninkrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

yelp
Humberside: Hotspots

 

Humberside: soortgelijke bestemmingen