KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
The Sage Gateshead, Newcastle
 

Ontdek historische kastelen en lange stranden

Geschiedenis en moderne architectuur gaan in Newcastle hand in hand. Boek vliegtickets naar Newcastle en bezoek het futuristische concertgebouw The Sage Gateshead en het museum voor moderne kunst: The Baltic. Uitwaaien kan op de lange stranden op een steenworp afstand van het bruisende stadsleven. Waar u ook gaat of staat, Newcastle zal in alle opzichten positief verrassen. Bekijk www.visitnortheastengland.com  voor meer inspiratie.

Moderne bruggen en gigantische winkelcentra

Newcastle is een winkelstad bij uitstek. Ga shoppen in het gigantische Eldon Aquare complex of geef uw geld uit in de grootste winkelcentrum van Europa: het Metrocentre. Liever een wat authentiekere sfeer? De Grainger Market in het centrum is een prachtige markthal vol kleinschalige boetieks. Dwars door de stad loopt de Tyne-rivier. Hoewel er maar liefst 7 bruggen over deze rivier zijn, is de Millennium Bridge de mooiste. Maak ’s avonds een wandeling over deze brug en bewonder de kleurrijke verlichting. Newcastle is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Engeland. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Newcastle!

Romeinse muren en trendy dansclubs

Ook de liefhebber van historische attracties komt in Newcastle zeker aan zijn trekken. Bezoek bijvoorbeeld de Muur van Hadrianus uit de Romeinse tijd. Overblijfselen hiervan liggen overal in en om de stad. Ook de Castle Keep is interessant: vanaf de kasteeltoren heeft u een prachtig uitzicht over de rivier. Zin in een avond uit? Leuk om te bezoeken is Posada, de oudste pub van Newcastle. De meeste opties heeft u echter aan de Quayside. Tientallen restaurants, bars en clubs: de keuze is reuze!

Vliegtickets naar Newcastle voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Newcastle boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt het Verenigd Koninkrijk snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Newcastle

 

yelp
Newcastle: Hotspots

 

Newcastle: soortgelijke bestemmingen