KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Canada

Killarney Provincial Park, Canada

Land van ijsblauwe meren en grizzlyberen

Zin in prachtige natuur en indrukwekkende steden? Boek vliegtickets naar Canada moedig de ijshockeyers van de Toronto Maple Leafs aan en trek door een van de vele National Parks. In Calgary werden in 1988 de Olympische Winterspelen gehouden. Bekijk hier het Olympische Park of het Glenbow Museum. Wilt u zelf uw talenten showen? Dan stapt u in Whistler op de ski’s, de Olympische pistes zijn hier nog altijd in gebruik.

 

Naar Canada

Elanden en watervallen

Als Canada ergens hoge ogen mee gooit dan is het wel met de indrukwekkende natuur. Bezoek Banff National Park in Alberta waar grizzlyberen, bizons, elanden en poema’s leven. Trek hier door berglandschappen, raft door rivieren en ga ijsvissen bij gletsjers. Altijd al ijsberen in het wild willen zien? Dat kan op de toendra bij het stadje Churchill. Als het meezit kunt u hier ook het magische noorderlicht zien schijnen. Wereldberoemd zijn de Niagara Falls, vlakbij Toronto. Vaar langs de kletterende watervallen en bezoek rondom Niagara-on-the-Lake een van de vele wijnhuizen. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Canada! 

Karakteristieke steden

Maar er is meer! Want naast natuur heeft Canada ook eigenzinnige steden. Bezoek fascinerende musea in Toronto en geniet van het uitzicht vanaf de CN Tower. In het oosten van het land ligt het Franstalige Montréal met zijn charmante Vieux-Montréal, oftewel de oude stad. Flaneer hier door sfeervolle straten of maak een ritje over de eeuwenoude keien in een paardenkoets. Aan de westkust vindt u de bruisende stad Vancouver. Hier kunt u  rollerbladen door Stanley Park, skiën in de bergen of walvissen spotten in de oceaan. Honger gekregen? Snoep dan van de typische pannenkoekjes met ahornsiroop of probeer voor een vette snack poutine: patat met kaas en jus.

Vliegtickets naar Canada voor een sportieve vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Canada boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Canada snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Canada: alle bestemmingen

Calgary EUR 676
Vancouver EUR 668