KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Kanoën op Moraine Lake, Calgary
 

Imposante bergen en levendige winkelstraten

Ontdek een bruisende stad op zo'n 80 kilometer van de Rocky Mountains. Boek vliegtickets naar Calgary en bezoek het Canada Olympic Park en de fameuze Calgary Stampede. Bekijk Calgary van bovenaf op de Calgary Tower en ontdek toprestaurants downtown. In de overweldigende natuur die de stad omringt kunt u even helemaal tot rust komen. Ook in de winter, want Calgary kent een aantal fantastische skigebieden.

Omgeven door groen

De natuur is een van Calgary’s grootste trekpleisters. Ga naar het nabijgelegen Banff National Park met het diepblauwe Moraine Lake en de schitterende bergen. De uitgestrekte Badlands zijn weer van een heel ander kaliber. Hier kunt u onder meer dinosaurusbotten bewonderen. Maar ook ín de stad vindt u natuur: het Fish Creek Provincial Park is het grootste stadspark van Canada. En aan de oevers van de Bow-rivier is het heerlijk wandelen. Calgary is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Canada. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Calgary!

Hippe winkels en spectaculair ijshockey

Calgary is een multiculturele stad. Dit komt tot uiting in wijken als Chinatown en Little Italy. De wijk Forest Lawn is één van de meest gemixte buurten in de stad, en 17th Avenue staat ook wel bekend als 'International Avenue'. Hier vindt u een gevarieerd aanbod van hippe restaurants en trendy winkels. Typisch Canadees is ijshockey, één van de populairste sporten van het land. Als ze thuis spelen, is het bijwonen van een wedstrijd van de Calgary Flames een geweldige ervaring.

Vliegtickets naar Calgary voor een unieke reiservaring

Een goedkoop vliegticket naar Calgary boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Canada snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Calgary

 

yelp
Calgary: Hotspots

 

Calgary: soortgelijke bestemmingen