KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Georgia Aquarium, Atlanta
 

Hippe stad vol vermaak

Benieuwd naar de grootste stad van perzikstaat Georgia? Boek vliegtickets naar Atlanta en relax in het Centennial Olympic Park of woon een wedstrijd bij van een van de populaire sportclubs. Of bekijk in Martin Luther King Jr. National Historic Site de geboorteplek en rustplaats van deze beroemde voorvechter van gelijke burgerrechten. Voor de beste livemuziek moet u in concertzaal Tabernacle zijn. Of stap een bar in voor een optreden van een van de lokale countrybands. Zet uw hoed op, sluit aan in de lijn en dansen maar!

Laat het kind in u los

De stad is ook een ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Glijd over waterbanen van White Water Six Flags, of pak de achtbaan in Six Flags Over Georgia. Dierenliefhebbers wandelen langs panda’s, neushoorns en gorilla’s in Atlanta Zoo en slaan absoluut Georgia Aquarium niet over. In het grootste aquarium ter wereld kunt u zelfs met een walvishaai zwemmen! Atlanta is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in de Verenigde Staten. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Atlanta!

De iconen van Atlanta

Apotheker John Smyth Pemberton heeft met zijn uitvinding Atlanta flink op de kaart gezet. Wie kent het drankje Coca-Cola niet? In The World of Coca-Cola reist u door de geschiedenis van het immens populaire imperium, ziet u hoe de frisdrank gebotteld wordt en mag u natuurlijk ook proeven. Ook in Atlanta’s andere bekende bedrijf, CNN, kunt u een kijkje achter de schermen nemen. Wilt u shoppen in de hipste wijken? Bezoek dan de luxe winkels in Buckhead en voor de specialere boetiekjes moet u in sfeervol Little Five Points zijn. Nog meer inspiratie nodig? Meng u dan tussen de creatievelingen en kunstenaars in Castleberry Hill.

Vliegtickets naar Atlanta voor een gevarieerde stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Atlanta boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Atlanta

 

yelp
Atlanta: Hotspots

 

Atlanta: soortgelijke bestemmingen