KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Boston gezien vanuit de lucht
 

Beleef de geschiedenis van de Amerikaanse Revolutie

Ga op ontdekkingstocht in één van de oudste steden de Verenigde Staten! Boek vliegtickets naar Boston en leer een stukje Amerikaanse geschiedenis kennen in deze stad vol pittoreske straten. Relaxen dat doen de inwoners van Boston aan de Charles River Esplanade. Hier zijn dagelijks tientallen hardlopers, fietsers en skaters te vinden. De stad is ook de thuisbasis van het legendarische baseballteam de Boston Red Sox. En natuurlijk van de prestigieuze Harvard University waar u over de prachtige campus kunt wandelen.

Rode bakstenen en authentieke gaslantaarns

Ontdek de geschiedenis van Boston via de Freedom Trail. Deze wandeling voert langs 16 historische bezienswaardigheden uit de Amerikaanse Revolutie. U begint in Boston Common, het oudste park van de Verenigde Staten. Faneuil Hall is ook een belangrijke stop: in deze markt werden historische onafhankelijkheidstoespraken gehouden. In de wijk Beacon Hill stapt u een sprookjesboek binnen. Het straatbeeld bestaat uit rode bakstenen huizen, gaslantaarns en smeedijzeren hekken. Boston is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door de Verenigde Staten. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Boston!

Shoppen in Victoriaanse winkelstraten

Winkelen kunt u in Boston gerust dagenlang volhouden. De mooiste plek om uw aankopen te doen is in Newbury Street, gelegen in de wijk Back Bay. Rondom deze straat staan prachtige Victoriaanse panden met weelderige tuinen. Newbury Street zelf beslaat maar liefst 8 blokken en is gevuld met exclusieve boetiekjes, maar ook bekende winkelketens.
South End is de wijk waar hip Boston komt: hier vindt u vooral veel designwinkels en een aantal van de beste restaurants van de stad.

Vliegtickets naar Boston voor een geweldige stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Boston boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Boston

 

yelp
Boston: Hotspots

 

Boston: soortgelijke bestemmingen