KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Downtown Transit, Detroit
 

Ontdek de verrassende kanten van Detroit

Houdt u van geschiedenis, cultuur en auto’s? Boek vliegtickets naar Detroit en ontdek de stad met uitzicht op Canada. Detroit is vooral bekend van de 3 grote Amerikaanse automerken die er hun hoofdkwartier hebben: Ford, General Motors en Chrysler. Maar de 'Motor City' biedt zoveel meer. Maak kennis met het statige Guardian Building en bezoek de Detroit Zoo en het fantastische Detroit Institute of Arts. Op Belle Island staat u letterlijk tussen 2 landen in: de Verenigde Staten en Canada. Detroit is een stad vol leven!

Bewonder een scala aan architectonische stijlen

Van oudsher maakt Detroit deel uit van de Rust Belt, het voormalige industriële hart van de Verenigde Staten. Er is veel gedaan om Detroit te transformeren tot een moderne en aantrekkelijke stad en dat is gelukt! Langs de waterkant laat de stad een scala aan architectonische stijlen zien; de postmoderne neogotische torens van het nieuwe Detroit Center bijvoorbeeld. De stad is ook een waar sportmekka: bezoek een ijshockeywedstrijd van de Detroit Red Wings of een honkbalwedstrijd van de Detroit Tigers. Detroit is niet alleen een de bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in de VS. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Detroit!

Komt dat zien: Broadway-optredens

Hoewel de binnenstad van Detroit voornamelijk wordt gedomineerd door hoge gebouwen, ontbreekt het in de stad niet aan sfeervolle buurten. Historische wijken zijn er vooral in Palmer Woods, Sherwood Forest en het universiteitsdistrict. Het Detroit Theatre District is het op één na grootste van de VS. Alle Broadway-optredens zijn hier te zien. Groot voordeel: kaartjes voor voorstellingen zijn veel gemakkelijker te krijgen dan in bijvoorbeeld New York!

Vliegtickets naar Detroit voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Detroit boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Detroit

 

yelp
Detroit: Hotspots

Meer hotspots
 
Luchthaven: Luchthaven Detroit Metropolitan Wayne County DTW
Valuta: Amerikaanse dollar (USD)

Tijdzone: GMT-5 (GMT-4, mrt - nov)
Vervoer
Netspanning: 120 volt, 60Hz.
Weer:

Lees alle praktische info

 

Detroit: soortgelijke bestemmingen