KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
 

Moerassen en museums in Houston

Zin in een trip naar de grootste stad van de Amerikaanse staat Texas? Boek vliegtickets naar Houston en ervaar de Texaanse levensstijl. Houston is een echte outdoor-stad vol parken en water maar ook op cultureel gebied is er genoeg te beleven. Bezoek het Museum of Natural Science, de Houston Zoo en het Old Market Square in het historische stadscentrum. ’s Avonds is Bayou Place de plek voor een spetterende avond uit. Bars, restaurants en nachtclubs: hier kunt u uw dag op een geweldige manier afsluiten!

Van musea tot tropische vlindertuin

In Houstons Museum District kunt u moeiteloos de tijd verdrijven. Breng een bezoek aan het Art Car Museum. De tentoongestelde auto’s zijn fenomenaal beschilderd en gedecoreerd. Ook bijzonder is het Cockrell Butterfly Center. In een kunstmatig stukje regenwoud fladderen zo’n  1500 vlinders. Liever echt de natuur in? Echte wildernis vindt u in het Brazos Bend State Park: dit moerasrijke gebied ligt net buiten de stad en herbergt alligators en honderden vogelsoorten. Houston is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in de Verenigde Staten. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Houston!

Waan uzelf astronaut in het Houston Space Center

Een vakantie in Houston is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan het Houston Space Center. Hier worden bemande ruimtevluchten geleid. Maak een tour met de NASA-tram en bewonder de Astronaut Gallery en Starship Gallery. Bent u een liefhebber van oude architectuur? Maak dan een uitstapje naar het Sam Houston Park. In dit deel van de stad zijn veel historische gebouwen uit de 19e eeuw bewaard gebleven. Vergeet niet even binnen te lopen in het gratis Museum of Texas History.

Vliegtickets naar Houston voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Houston boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de VS snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Houston

 

yelp
Houston: Hotspots

 

Houston: soortgelijke bestemmingen