KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Skyline aan de Mississippi, Minneapolis
 

Ontdek de ‘City of Lakes’

Wilt u een stedentrip combineren met prachtige natuur? Boek vliegtickets naar Minneapolis en ontdek een bruisende stad vol idyllische meren. Bewonder kunst van grote meesters in het Walker Art Center en het Minneapolis Institute of Arts of ga wandelen in een van de oudste parken van de stad: Minnehaha Park. Families zullen de Minneapolis Zoo en het gigantische Water Parc of America zeker waarderen.

Plezier aan het water

Minneapolis wordt niet voor niets de ‘City of Lakes’ genoemd. Aan de rand van de stad ligt de ‘Chain of Lakes’, een serie van 4 meren die als een ketting aaneengeschakeld zijn. Huur een kano, ga vissen of maak een wandeling over de kilometers wandel- en fietspaden. In het centrum kunt u flaneren door het Riverfront District, een gezellig wijk aan de Mississippi-rivier die de stad doorkruist. Strijk hier neer voor een lunch, kop koffie of ga ’s avonds uit eten in een van de vele restaurants. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Minneapolis!

Winkelen in Amerika’s grootste mall

Wie van winkelen houdt, zit goed in Minneapolis. Ga op zoek naar bijzondere sieraden in de Midtown Global Market of struin de vele vintage shops af in uptown. De populairste attractie is natuurlijk The Mall of America, het grootste winkelcentrum van de Verenigde Staten. Hier vindt u meer dan 500 winkels, een pretpark, een aquarium en tientallen restaurants. Sluit de dag af met een show in het moderne Guthrie Theater in downtown; een theater met maar liefst 3 verschillende podia en een programma vol internationale topshows.

Vliegtickets naar Minneapolis voor een fascinerende stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Minneapolis boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Minneapolis

 

yelp
Minneapolis: Hotspots

Meer hotspots
 

Minneapolis: soortgelijke bestemmingen