KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De beroemde gele taxi’s van New York
 

Bruisende metropool vol boeiende iconen

U wilt graag worden vermaakt? Boek vliegtickets naar New York en ontdek een stad die bruist van de energie. Bezoek geweldige monumenten, musea, maar ook de smaakvolste winkels en restaurants. Veel hot spots in New York heeft u vast al eens gezien op tv of in de bioscoop. Elke straathoek en iedere wijk is hier interessant. En inspirerend. Wij weten het zeker: u komt hoe dan ook ogen, oren, smaakpapillen en tijd tekort!

Geniet met volle teugen

Waar u ook van houdt, in New York vindt u het. Winkelen kan bijvoorbeeld overal. Ga naar SoHo en The Meatpacking District voor designerkleding. Op Fifth Avenue zitten de ketens en de grote merken. Ook op het gebied van cultuur haalt u hier uw hart op. Ga naar het Museum of Modern Art of het Guggenheim Museum. De theaters zitten op Broadway. En vergeet ook niet te ontspannen: kom tot rust tijdens een wandeling door Central Park. New York is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in de Verenigde Staten. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar New York!

Ook buiten Manhattan is het de moeite waard

Natuurlijk gaat u een kijkje nemen bij de iconen van de stad zoals Times Square, het Vrijheidsbeeld en Wall Street. Maar ga ook eens van het eiland Manhattan af. Brooklyn is het New York van de toekomst. De wijk Williamsburg is de nieuwste hot spot. De winkels en restaurants lopen voorop in de allerlaatste trends. Maar het beste wat deze plek u te bieden heeft is het uitzicht. Vanaf Brooklyn kijkt u recht op de skyline van New York.

Vliegtickets naar New York voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar New York boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van New York

 

Des te meer redenen om New York te bezoeken

 

yelp
New York: Hotspots

 

New York: soortgelijke bestemmingen