KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De Space Needle, Seattle
 

Word verliefd op de spirit van Seattle

Houdt u van de stad en van natuur? Boek vliegtickets naar Seattle en ontdek de stad van Boeing en Microsoft. Deze inventieve stad aan het water heeft verrassend veel te bieden. Bekijk de visvangst of de oogst van de dag in de Pike Place Market, de thuisbasis van het eerste Starbucks cafe! Zet ook de bijzondere Woodland Park Zoo op je to-do-lijstje. De skyline wordt gedomineerd door de Space Needle met op de achtergrond de indrukwekkende Mount Rainier. Seattle is één van de mooist gelegen steden van Amerika.

Ruige stranden en koele regenwouden

Adembenemende natuur is de sterkste troef van Seattle. De stad is omringd door water en bergen. Ga wandelen in een van de vele parken of huur een boot op Lake Union. Het nabijgelegen Olympic National Park heeft een ongekende variatie aan landschap: regenwouden, bergen en een ruige kuststrook zijn hier verenigd in één park. Houdt u van wintersport? ’s Winters bieden de bergen rondom Seattle fantastische skimogelijkheden. Seattle is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een rondreis door de Verenigde Staten. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Seattle!

Spectaculaire architectuur

Liefhebbers van moderne architectuur kunnen hun hart ophalen in Seattle. Bezoek vooral de Seattle Central Library. Deze is ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas en is een groot spektakel. De bibliotheek is geheel van glas gemaakt en heeft door zijn vele hoeken een fantastische lichtinval. Reist u met kinderen? Zij zullen het Seattle Aquarium gelegen aan de Elliot-baai zeker fascinerend vinden. De derde grootste haai ter wereld zwemt hier regelmatig onder de pier door.

Vliegtickets naar Seattle voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Seattle boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Seattle

 

yelp
Seattle: Hotspots

 

Seattle: soortgelijke bestemmingen