KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Het Witte Huis, Washington D.C.
 

Flaneer over brede avenues vol imposante monumenten

Wilt u het politieke hart van de Verenigde Staten ontdekken? Boek vliegtickets naar Washington en bewonder de monumenten of maak een wandeling door het hippe U-street. Bekijk de Declaration of Independence in de National Archives en geniet van het uitzicht vanaf het Old Post Office Pavilion. En natuurlijk ligt aan de overkant van de Potomac-rivier het graf van John F. Kennedy op Arlington Cemetery. Washington zal zeker een diepe indruk op u maken!

De talloze attracties van de Mall

Aan de uitgestrekte Mall liggen de iconen van Washington. Wandel naar de voet van het Washington Monument: vanaf hier kijkt u in rechte lijnen uit op het Capitool, het Witte Huis en het Lincoln Memorial. U staat hier letterlijk in het politieke hart van Amerika. Bezoek zeker ook een van de vele musea en oorlogsmonumenten langs de Mall. Bijvoorbeeld het National Museum of Natural History en het Holocaust Museum. Washington is de ideale bestemming voor een bijzondere stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Verenigde Staten. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Washington!

De unieke sfeer van Georgetown

Naast de grandeur van de Mall kan het contrast met het elegante Georgetown niet groter. Struin over de oude keien van straten vol 18e eeuwse huizen. Historische straatlantarens zorgen hier voor een sprookjesachtige sfeer. Zin in een avond uit? De wijk grenst aan Georgetown University. Hier wonen veel studenten die zich ’s avonds graag in het bruisende nachtleven storten. Cocktailbars, trendy cafés en spetterende clubs: er is keuze te over!

Vliegtickets naar Washington voor een fantastische stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Washington boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komen de Verenigde Staten snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Washington

 

yelp
Washington: Hotspots

 

Washington: soortgelijke bestemmingen