KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Australië

Blue Mountains National Park, Australië

Rondreizen in een land vol extremen

Backpacken in een enorm land vol mogelijkheden? Boek vliegtickets naar Australië en zeil langs de adembenemende White Sunday Islands, shop in Sydney en trek door het tropische regenwoud bij Cairns. Of huur een Jeep voor een avontuur tussen de dingo’s op Fraser Island. Altijd al een koala in het wild willen zien? Op onder meer op Magnetic Island kunt u met deze pluizige beestjes knuffelen!

 

Naar Australië

De magie van Ayer’s Rock

Het bekendste beeld van Australië is toch wel Ayers Rock, of liever Uluru genaamd. Zie hoe de kleur van de enorme rotsformatie verandert als de zon onder gaat. En leer in het Aboriginal Cultural Centre meer over de prachtige Uluru-mythes van Australië’s oorspronkelijke bewoners: de Aboriginals. Bijzondere rotsen van een heel ander formaat vindt u langs de Great Ocean Road bij Melbourne. Huur een auto en rijd naar de iconische Twaalf Apostelen, dit zijn verrassend gevormde kalkstenen die uit de oceaan steken. Wie weet ziet u onderweg nog een kangoeroe huppelen. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Australië! 

Duiken Down Under

De westkust bij Perth zit vol verrassingen. Spot hier bijvoorbeeld walvissen, zeeleeuwen en dolfijnen. Aan de oostkust van Australië ligt een van de mooiste riffen ter wereld: het Great Barrier Reef. Duik hier met kleurige papegaaivissen, vriendelijke schildpadden of enorme mantaroggen. Gaat u liever surfen met de vriendelijke Aussies? Reis dan naar de Gold Coast. Besluit de dag met een typisch Australische barbecue. Heeft u er zelf geen? Gebruik dan gerust die in het park of zelfs midden in het regenwoud. No worries, mate!

Vliegtickets naar Australië voor een avontuurlijke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Australië boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Australië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

De hoogtepunten van Australië