KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Ecuador

Kleurrijke Ecuadoriaanse printen

Het paradepaardje van Moeder Natuur

Op zoek naar natuur vol grote tegenstellingen? Boek vliegtickets naar Ecuador en beklim de gletsjers van de Cotopaxi-vulkaan, of surf op het strand van Montañita. In Baños ontspant u in de warmwaterbaden die gevoed worden door de vulkaan Tungurahua. Of u stapt er op een paard en rijdt naar kletterende watervallen. Geniet u liever vanuit uw luie stoel (in dit geval bank) van het Andesgebergte? Laat u dan via de Nariz del Diablo-spoorlijn langs beeldschone landschappen voeren.

 

Naar Ecuador

Souvenirs inslaan en flaneren op de boulevard

Een hoop steden en dorpen zijn een bezoek waard in Ecuador. Zo ligt tussen de werkende vulkanen op bijna 3000 meter hoogte de hoofdstad Quito. Slenter door het historische centrum en bezoek de Iglesia de Compañía de Jesús, een prachtige kerk vol goud. Voor shoppen moet u in de malls van Guayaquil zijn. En flaneer hier over de boulevard Malecón 2000. Souvenirs kopen doet u het beste op de zaterdagmarkt van Otavalo. U kunt er de mooiste stoffen en beeldjes inslaan. En durft u zich te wagen aan de lokale specialiteit: een geroosterde cavia? Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Ecuador!

Pinguïns en reuzenschildpadden

Wilt u weten waar Darwin zijn evolutietheorie heeft opgedaan? Vaar dan langs de Galápagos-eilanden. Zeeleeuwen, pinguïns en pelikanen leven er samen met reuzenschildpadden, Darwinvinken en felgekleurde krabben. Bewonder unieke vogels die alleen hier leven of duik in de oceaan vol roggen, tonijnen, zeepaardjes en hamerhaaien. Omdat de meeste dieren geen natuurlijke vijanden hebben zijn ze bijzonder tam. Ook in de Ecuadoriaanse Amazone zijn mooie dieren te bewonderen, zoals apen, roze dolfijnen en toekans. Ecuador is een paradijs voor dierenliefhebbers!

Vliegtickets naar Ecuador voor een vakantie vol natuur.

Een goedkoop vliegticket naar Ecuador boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Ecuador snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

Ecuador: alle bestemmingen

Quito EUR 628
Guayaquil EUR 601