KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Typisch Surinaamse huizen, Paramaribo
 

Ontdek de schoonheid van Paramaribo

Leer het echte Suriname kennen! Boek vliegtickets naar Paramaribo en maak kennis met de hartelijkheid van de Surinamers. Wie houdt van een heerlijk klimaat, bijzondere natuur en een rijke geschiedenis is in Paramaribo zeker op de goede plek. Wandel over kleurrijke markten en proef de specialiteiten uit de Surinaamse keuken. Paramaribo is de plek voor een heerlijk relaxte vakantie!

Geniet van de pracht en praal van de stad

Het kloppend hart van Paramaribo is de Waterkant. De straat staat vol oude koloniale gebouwen en begint op het Onafhankelijkheidsplein. Bezoek meteen ook de Centrale markt. In het overdekte gedeelte van de markt zijn ongekend veel verschillende soorten voedsel te vinden. Zeker de moeite waard is een uitstapje naar Fort Zeelandia dat nu is ingericht als museum. Hier leert u alles over de Surinaamse geschiedenis. Paramaribo is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Suriname. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Paramaribo!

Leven in de jungle

De natuur van Suriname is van een ongekende schoonheid. Bekijk tientallen schildpadden in het Galibi Natuurreservaat of maak een wandeling naar spectaculaire watervallen in het Raleighvallen Natuurreservaat. Dit park ligt aan de Coppename-rivier en de kans dat u hier apen tegenkomt is groot. Bijzonder is ook Palumeu: een traditioneel Amerindiaans dorp op een uur vliegen van Paramaribo. Ervaar hier het leven in de jungle en verblijf in eenvoudige hutten. ’s Morgens wordt u gewekt door een kakofonie van vogels, apen en andere junglebewoners.

Vliegtickets naar Paramaribo voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Paramaribo boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Suriname snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Paramaribo

 

Des te meer redenen om Paramaribo te bezoeken

 

yelp
Paramaribo: Hotspots

 

Paramaribo: soortgelijke bestemmingen