KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Traditioneel Balinees masker, Denpasar
 

Paradijselijk Bali biedt voor elk wat wils

Relaxen op een idyllisch strandje? Boek vliegtickets naar Denpasar en ontdek Bali’s groene rijstvelden, imposante tempels en kleine vissersdorpjes. Bezoek het surfersdorp Kuta, de bijzondere Gitgit-watervallen en de chique plaats Seminyak, met haar prachtige hotels en resorts. Hier kunt u heerlijk winkelen en dineren. Overal waar u gaat, zal de lokale bevolking u hartelijk ontvangen. Kortom: Bali is een paradijs op aarde.

Geniet van de adembenemende natuur

Laat u overrompelen door het natuurschoon. Beklim de Gunung Batur of de ‘heilige vulkaan’ Gunung Agung, met de hoogste top van Bali. Ruim 3100 meter. Het uitzicht is prachtig. Ook de terrasvormige rijstvelden, sawah’s genaamd, spreken tot ieders verbeelding. En Bali’s ongeschonden koraalriffen en een rijkdom aan vissen trekken duikers uit alle windstreken aan. Bali is absoluut de ideale bestemming voor een korte trip of het vertrekpunt voor een langere vakantie in Indonesië. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Denpasar!

Bijzondere tempels op Bali

De grootste religie in Bali is het hindoeïsme. Geen wonder dus dat de tempels beeldschoon zijn. Bijvoorbeeld de sprookjesachtige Tanah Lot tempel aan de westkust van Bali bovenop een grote rots in de zee. De Pura Besakih tempel is verreweg de belangrijkste en grootste tempel van Bali. Ook zeker een bezoek waard.

Vliegtickets naar Denpasar voor een unieke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Denpasar boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Bali snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Denpasar-Bali

 

Des te meer redenen om Denpasar-Bali te bezoeken

 

yelp
Denpasar-Bali: Hotspots