KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Romantische kanalen in Venetië
 

Bewonder prachtige piazza’s en palazzo’s

De straten zijn er van water en auto’s vindt u er niet. Boek vliegtickets naar Venetië en verken de tientallen kanalen van deze stad in een traditionele gondel. Vaar langs prachtige palazzo’s en geniet van een eersteklas Italiaanse gelato op pittoreske pleinen. In de Galleria Dell’Academia kunt u kunst van grote Venetiaanse meesters bekijken. De ultieme souvenir is natuurlijk één van de kleurrijke Venetiaanse carnavalsmaskers die overal te koop zijn.

Bekende highlights en verborgen parels

Iedereen die Venetië bezoekt komt vroeg of laat op het monumentale Piazza San Marco met de altijd aanwezige duiven. Aan dit plein liggen een aantal van de grootste attracties van Venetië. Neem een kijkje achter de imposante façade van de San Marco-Basiliek en bezoek het naastgelegen Dogepaleis. De Campanile-klokkentoren biedt een geweldig uitzicht over het plein en de stad. De ware charme van Venetië vindt u echter in de wirwar van smalle straatjes en verborgen pleinen waar u eindeloos kunt ronddwalen. Venetië  is de ideale bestemming voor een romantische stedentrip of het startpunt voor een rondreis door Italië. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Venetië!

Winkelen op de brug

Over de Canal Grande, Venetië’s hoofdwaterweg, loopt de Rialtobrug. Op deze overdekte brug vindt u vele winkeltjes en vlak bij de brug is een grote markt, de Campo della Pescheria. Hier wordt ’s morgens verse vis verhandeld maar er zijn ook kraampjes met bloemen, fruit en souvenirs. Bezoek ook de wijk Dorsoduro: een buurt vol paleizen en geweldige musea. Op een steenworp afstand ligt Murano. Dit eiland is absoluut een bezoekje waard als u meer wilt weten over de Venetiaanse kunst van het glasblazen. In Venetië vliegt de tijd voorbij!

Vliegtickets naar Venetië voor een romantische stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Venetië boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Italië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Venetië

 

Des te meer redenen om Venetië te bezoeken

 

yelp
Venetië: Hotspots

 

Venetië: soortgelijke bestemmingen