KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline

Noorwegen

De Lofoten, Noorwegen

Noorderlicht in de bergen

Altijd al het noorderlicht willen zien? Boek vliegtickets naar Noorwegen en jaag met de Sami op de bizarre groene en blauwe lichten die ’s nachts door de lucht dwalen. Een magische gewaarwording! Bestel in de hoofdstad Oslo een verse zalm en vergeet daar niet een aquavit bij te drinken. De drank vol kruiden is hét drankje van Noorwegen.

 

Naar Noorwegen

Varen langs de fjorden

Een groot deel van spectaculair, langgestrekt Noorwegen is het beste te zien met een cruise vanaf Bergen. Vaar door het indrukwekkend grote Geirangerfjord waar watervallen naar beneden kletteren. En meer aan bij de prachtige Lofoten om walvissen en zeevogels te spotten. Wilt u naar het noordelijkste puntje van Europa? Dan moet u bij de iconische wereldbol op de Noordkaap zijn! In de winter is het hier soms de hele dag donker, terwijl in de zomer de zon niet onder gaat. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Noorwegen! 

IJsberen en husky’s

Ook het binnenland van Noorwegen is indrukwekkend. Sportieve Noren zijn het liefste buiten en dat zal u goed begrijpen als u er eenmaal bent. Beklim de gletsjers van de Galdhøpiggen, de hoogste berg van Noorwegen, of ski in Trysil. En raft door de ruige Sjoa-rivier. Graag een ijsbeer in het wild zien? Dan is een expeditie op het koude eiland Spitsbergen een sensationele uitdaging. U kunt zich hier ook op een slede voort laten trekken door trouwe husky’s!

Vliegtickets naar Noorwegen voor een avontuurlijke vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Noorwegen boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Noorwegen snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder