KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Pittoreske fjord, Oslo
 

Ervaar de frisse fjorden en imposante musea

Combineert u een bruisende stad graag met prachtige natuur? Boek vliegtickets naar Oslo en wandel over de Karl Johans Gate vol winkels, restaurants en vermakelijke straatartiesten. Lunch in de gezellige wijk Grünerløkka en maak een boottochtje rond het Oslofjord. Wintersporters kunnen in de winter naar hartenlust skiën in het nabijgelegen natuurgebied Nordmarka. Wat voor weer het ook is, Oslo heeft in elk seizoen wat te bieden.

Trek erop uit in de omgeving

Oslo ligt middenin de Noorse natuur. De stad wordt omringd door beboste heuvels en bergen en ligt aan het begin van het 107 kilometer lange Oslofjord. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Een leuk cultureel uitstapje is een bezoek aan Akershus, een kasteel uit de dertiende eeuw gelegen in de haven van Oslo. ’s Avonds is het culinair genieten in één van de vele restaurants die de stad rijk is. Oslo is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Noorwegen. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Oslo!

Wandelen over het dak van de opera

Oslo is een stad voor echte kunstliefhebbers. De Noorse hoofdstad is de geboorteplaats van de expressionistische kunstenaar Edvard Munch, onder meer bekend van zijn serie ‘De Schreeuw’. Het Munch Museum is dan ook geheel aan hem gewijd. Een wandeling door Vigeland is ook een aanrader. Tussen de bomen van dit park vindt u 200 beelden en een prachtige fontein. ’s Avonds kunt u in het futuristische operagebouw een ballet, concert of opera bijwonen. Vanaf het dak heeft u een geweldig uitzicht op de stad.

Vliegtickets naar Oslo voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Oslo boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Noorwegen snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Oslo

 

Des te meer redenen om Oslo te bezoeken

 

yelp
Oslo: Hotspots

Meer hotspots
 

Oslo: soortgelijke bestemmingen