KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De Twaalf Apostelen in de buurt van Melbourne
 

Ontdek de festivals en kangoeroes van Melbourne

Zin een relaxte stedentrip? Boek vliegtickets naar Melbourne en beleef de stad op het gezellige Federation Square. Dit is het kloppend hart van Melbourne met veel winkels, restaurants en bars. Wandel door Chinatown of bekijk de kangoeroes in de Melbourne Zoo. Even buiten Melbourne liggen de 12 Apostelen; kalkstenen rotsformaties die door erosie van het vasteland zijn afgescheiden. In een paar uur rijdt u hiernaartoe over de schitterende Great Ocean Road. Surfliefhebbers vinden langs deze weg de meest perfecte surfspots!

Combineer cultuur en strand

Victoriaanse rijtjeshuizen, Renaissance-panden en strak vormgegeven wolkenkrabbers vormen het stadsbeeld van Melbourne. Temidden van deze bijzondere mix van architectuur is van alles te doen. Bezoek de National Gallery of Victoria en struin over de grootste openluchtmarkt van Australië: de Queen Victoria Market. Genoeg van de stad gezien? Strijk dan neer op het strand van St. Kilda. Hier kunt u een wandeling maken in de avondzon terwijl blauwe pinguins terugwaggelen naar hun nesten. Dit is ook ‘the place to be’ als het gaat om de vele festivals waar Melbourne bekend om staat. Melbourne is de ideale bestemming voor een fascinerende stedentrip of het startpunt voor een rondreis door Australië. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Melbourne!

Natuur in de stad

De inwoners van Melbourne houden van groen. Rondom Albert Park Lake ligt het Albert Park. Huur er een bootje en geniet van de tientallen verschillende vogelsoorten die hier leven. In de Victoriaanse Carlton Gardens kunt u naar hartenlust wandelen, fietsen of hardlopen. In dit park ligt ook het natuurhistorische Melbourne Museum: een futuristisch gebouw met 6 verdiepingen vol interessante tentoonstellingen. Niet te missen: het volledige skelet van een blauwe vinvis!

Vliegtickets naar Melbourne voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Melbourne boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Australië snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Melbourne

 

yelp
Melbourne: Hotspots

 

Melbourne: soortgelijke bestemmingen