KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
Zonsondergang boven de skyline van Hongkong
 

Stad vol mooie contrasten

Geniet van de wereldberoemde skyline. Boek vliegtickets naar Hongkong en ontdek de mooiste contrasten. Wolkenkrabbers staan naast tempels en groene heuvels gaan samen met tjokvolle marktjes en winkels. Of stap in een bootje en vaar langs de haven en de eilanden die bij de stad horen. Vanaf The Peak heeft u een spectaculair uitzicht. En wilt u even buiten de stad kijken? Reis dan af naar Disneyland. Het is duidelijk… in en om Hongkong verveelt u zich nooit.

Het Hollywood van het Oosten

In Hongkong vindt u de Aziatische versie van de Walk of Fame - Avenue of Stars - en geniet u van (luxe) winkelen. Hongkong is een waar winkelparadijs en met de metro komt u overal. Harbour City is het grootste winkelcentrum en op de Temple Street Night Market kunt u koopjes scoren. Hongkong is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in China. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Hongkong!

De Aziatische tempels van Hongkong

De Aziatische tempels in de stad zijn prachtig. Er zijn er zoveel dat u zelfs een speciale tour zou kunnen samenstellen. Vergeet in ieder geval niet om de taoïstische Wong Tai Sin Tempel en de Man Mo Tempel te bezoeken. De Man Mo Tempel is een bijzondere plek voor boeddhisten en taoïsten. Hier zijn veel waarzeggers te vinden. Zij hebben een stuk bamboe waarin stokjes zitten met nummers. Het stokje dat er als eerste uitvalt, bepaalt uw toekomst.

Vliegtickets naar Hongkong voor een unieke stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Hongkong boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt China snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Hongkong

 

Des te meer redenen om Hongkong te bezoeken

 

yelp
Hongkong: Hotspots

 

Hongkong: soortgelijke bestemmingen