KLM Royal Dutch Airline KLM Royal Dutch Airline
De Taj Mahal bij Delhi
 

Met een riksja langs de moskeeën

Een stad bezoeken waar 24 uur per dag iets te beleven is? Boek vliegtickets naar Delhi en bewonder een schat aan indrukwekkende bouwwerken. Van de 73 meter hoge Qutab Minaret tot de moderne marmeren Lotus Tempel. Of zoek de koelte op in de Humayun’s tombe, waar het ontwerp van de wereldberoemde Taj Mahal op is gebaseerd. Delhi is verdeeld in een oud en een nieuw gedeelte. In het oude schieten auto’s, voetgangers, dieren en riksja’s kriskras door elkaar heen terwijl het verkeer er in New Delhi een stuk georganiseerder aan toe gaat. U kijkt uw ogen uit!

Beeldschone gebedshuizen

In de buurt Chandni Chowk zijn de prachtigste gebouwen te bewonderen. Zoals de gouden moskee Sunehri Masjid en het opvallende Rode Fort. Ook een van de grootste moskeeën van India, de Vrijdagmoskee van Delhi, ligt aan het plein. Hier kunt u duizenden mensen tegelijk zien bidden. Een indrukwekkend gezicht! Neem vanaf hier een riksja naar het plein Vijay Chowk met daaraan prachtige fonteinen en het paleis van de president. Schrik niet van de manoeuvres van uw fietschauffeur. Ze wurmen zich overal met succes doorheen! Delhi is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in India. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Delhi!

Yoga in het park

Heeft u genoeg cultuur opgesnoven? Ga dan lekker shoppen in de Mega Mall. Of kies voor de markt in Connaught Place en smul van een heerlijk verse curry. In Gandhi Smriti leert u meer over het opmerkelijke leven en de geweldloze strijd van Mahatma Gandhi. Het is de plaats waar hij zijn laatste dagen doorbracht voor hij hier werd vermoord. Wilt u even ontsnappen aan de overweldigende drukte in de stad? Neem dan uw yogamat mee naar de serene Lodi Gardens. Namasté!

Vliegtickets naar Delhi voor imponerende vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Delhi boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt India snel dichterbij.

Lees meer

Lees minder

 

De hoogtepunten van Delhi

 

yelp
Delhi: Hotspots

 

Delhi: soortgelijke bestemmingen